Приянка Чопра Джонас е новото лице на Bvlgari

Луксозният бранд за бижута дълго чака партньорство със звездата от "Куантико". Моментът дойде.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 август 2021

Приянка Чопра Джонас работи върху нов шпионски трилър, няколко модни проекта и сега се присъединява към Зендея, Лили Олдридж и Роузи Хънтингтън-Уайтли като най-новия посланик на Bvlgari. 

Оказва се, че партньорството помежду им е изключително дългочакано и желано. "Изключително съм развълнуван, че Приянка се присъединява към нашето семейство", казва главният изпълнителен директор на бранда Жан-Кристоф Бабин. "Със своята красота, талант и хуманитарна ангажираност тя е вдъхновяващ модел за подражание на милиони жени по света. Сигурен съм, че заедно ще разработим вълнуващи проекти със значително социално въздействие. В миналото вече сме партнирали по друга известна луксозна марка и се познаваме много добре."

"Бижутата са магически и кутията за аксесоари на човек е сърцето на всеки гардероб. Осъзнавам важната роля, която има в живота на хората", споделя самата тя малко след обявяването на проекта.

"Ясно си спомням първия диамантен пръстен от баща си. Нося го и днес, напомня ми за усмивката му, когато отворих кутията за първи път и го сложих", разказва още тя. "Винаги съм се възхищавала и очаровала от великолепните произведения на Bvlgari, които празнуват едни от най-ценните ресурси на моята родина. Стремя се да се свързвам с марки, признаващи огромната социална отговорност. Bvlgari направи голямо влияние в усилията им да подкрепят деца в нужда по целия свят и очаквам с нетърпение да работим заедно, за да продължим това."

Това е вторият голям проект в портфолиото на звездата от "Куантико" напоследък, след като през юни тя бе обявена за част от специалния VS Collective на Victoria's Secret, съсредоточен върху разнообразието и приобщаването във филмовата индустрия.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA