Коледа още през октомври. Благодарим, Кейти!

Изпълнителката на "Daisies" е главното действащо лице в новата празнична кампания на Gap.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 октомври 2021

Кейти Пери изживява пълен кръговрат с участието си в празничната рекламна кампания на Gap.

Музикалната звезда споделя, че причината се крие в малко известния факт, че магазин на класическата американска марка е бил едно от първите ѝ работни места. "Бях на 16 и сгъвах дрехите. Едва ли съм знаела, че 20 години по-късно ще играя главната роля в емблематична кампания."

Като част от коледното изживяване, Пери записва собствено изпълнение на мегахита на The Beatles "All You Need Is Love". "Определено не искате да объркате тяхна песен. След като се появи в стрийминг платформите, просто съществува завинаги, така че отделих време."

За всяко стриймване в Spotify творческият екип на бранда ще дари по 1 долар на благотворителната организация Baby2Baby, която подпомага децата, живеещи в бедност.

"Разбрах, че е огромна отговорност да носиш живот на този свят. Основните нужди понякога изискват много и не мога да си представя как някои хора дори не успяват да ги задоволят", споделя Кейти, след като стана майка в края на миналия август.

В рекламните кадри виждаме Кейти с иконичен модел дънково яке и розов спортен суитчър. Другият интересен момент, тъй като не крие, че не е почитател на крайно спортните стилни виждания.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA