Let's Get the Party Started!

H&M вдига завесата над най-новата си колекция Innovation Circular Design Story.

17 ноември 2021

Най-новата колекция на H&M Circular Design Story отбелязва две вълнуващи теми: устойчивостта и радостта.

Колекцията е изработена с помощта на рециклирани и рециклиращи се материали, с внимание към адаптивността на всеки модел, подчертавайки ангажимента на H&M за кръгов модел на производство. За да отпразнува тази вълнуваща колекция, марката си партнира с Нормани, Джиджи Хадид, Кая Гербер и други.

"Това е многопластова колекция, която улавя специално чувство в мен", казва Иб Камара

Innovation Circular Design Story е последната колекция от H&M Innovation Stories. С поредицата, марката поема нови и впечатляващи устойчиви инициативи, които наблягат върху идеи с мисъл за бъдещето и иновативни материи и процеси.

Innovation Circular Design е за всички, които обичат да експериментират и да изразяват себе си. Духът ѝ е пренесен изцяло в кампанията, заснета от фотографа Рафаел Павароти и носеща името "Точно преди началото на партито". Темата улавя оптимизма и индивидуалността на всички, които обичат модата, блясъка, забавляват се по време на приготвянето и избирането на тоалет, докато позират пред огледалото, танцувайки и чувствайки се свободно.

Хари Стайлс също позира пред обектива на фотографа този месец!

Колекцията е вълнуващо сътрудничество със стилиста Иб Камара, който съчетава визиите, участва в кампанията и влиза в ролята на творчески съветник. H&M дава креативна свобода на Камара и Павароти, за да изразят своята динамична и цветна визия за света. Колекцията ще бъде налична онлайн на hm.com на 9-ти декември.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA