Jimmy Choo и Mugler изненадаха с капсулна колекция обувки

Дизайнерската колаборация между двата бранда е точно това, което искахме да видим. Без изобщо да го знаем.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 февруари 2022

По високите етажи в модната индустрия се случват впечатляващи неща. Като Jimmy Choo и Mugler в дизайнерска колаборация, например.

"Mugler и Jimmy Choo са олицетворение на силата – нашите жени са силни, бляскави и поемат контрола в свои ръце", споделя креативният директор на Jimmy Choo Сандра Чой. "Тук жените буквално са център на всяко изображение. Те са звездите. Това, че са направени от жена фотограф, също добавя допълнителон измерение. В тях има присъща сила, която е много Mugler и много Jimmy Choo."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МОДНИ КОЛАБОРАЦИИ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

68

Кейси Кедуолъдър, който застава от другата страна на колаборацията, също коментира голямата стъпка. "Обувката завършва всяка визия и дефинира характера. Винаги съм свързвал Jimmy Choo с много силно чувство за баланс и острота. И двете марки са напредничави и чувствени, задвижвани от силни и уверени жени. Затова сътрудничеството ни носи толкова голям смисъл. Има ясна синергия между мен и Сандра, когато работим заедно."

Обувките в капсулната колекция комбинират специфичния дизайн на Jimmy Choo с отличителните детайли на Mugler под формата на металик сандали, стилето обувки с връзки и класически ботуши.

Може да я откриете в магазините и онлайн на jimmychoo.com.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA