Pandora среща Marvel в специална колаборация

Любими супергерои оживяват под формата на бижута, които ни напомнят, че трябва всеки ден да се борим за това, в което вярваме.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 25 февруари 2022

Фотография: PR

Железният човек, Хълк, Тор, Черната вдовица и Капитан Америка се събират отново под формата на уникални сребърни талисмани върху тематична гривна в новата съвместна колекция на Pandora и Marvel.

Най-големият бижутериен бранд в света и гигантът във вселената на супергероите ни повеждат на шеметно приключение с Отмъстителите, които са олицетворение на надеждата, справедливостта и силата да отстояваш и винаги да бъдеш себе си.

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 6+1 ВИЗИИ, В СЛУЧАЙ ЧЕ ВИ Е ПИСНАЛО ОТ LESS IS MORE

Затова талисманът "Железният човек" символизира умението да прегърнем силните си страни и да ги използваме за добро, "Щитът на Капитан Америка" е олицетворение на надеждата и на това да отстояваме принципите си, а "Чукът на Тор" – на вътрешната сила, която често не намираме куража да разкрием пред самите себе си. "Черната пантера" в знаковата си поза със сключени пред гърдите ръце пък е символ на отговорността и справедливостта, докато "Хълк" е израз на многото страни на всеки от нас, които първо трябва да приемем, а след това и да покажем на света.

За да бъде установен оптимален баланс, в MarvelxPandora откриваме също "Ръкавицата на Танос" и "Камъните на безкрайността" под формата на талисмани и пръстен с 14К златно покритие и ръчно изработени цветни кристали.

57

Изборът на герои и символики в съвместната колекция на Pandora и Marvel не е случаен. Точно Отмъстителите са тези, които напомнят, че истинският герой е сложен типаж и далеч не е перфектен. Макар и уязвим, той винаги намира куража и силата да се изправи и да отстоява своите принципи и ценности с гордо вдигната глава. Именно чрез тях получаваме възможността да покажем кои сме ние и какво мислим, чувстваме, харесваме или не приемаме. Да бъдем себе си без свян и без притеснения – философията, която Pandora поддържа от години.

Подобно на любимите ни супергерои, всяко от бижутата в MarvelxPandora носи конкретно послание под формата на уникална гравюра. От "Find Your Power" на "Железния човек" през "True to Yourself" на "Капитан Америка" до "Actually, I Can" на "Черната вдовица", посланията, които колекцията изпраща са едновременно дълбоко вдъхновящи и мотивиращи.

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 13 ПАЛТА, В КОИТО СЕ ВЛЮБИХМЕ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД

На част от талисманите в MarvelxPandora са гравирани някои от най-емблематичните реплики на съответния супергерой: "Хълк" носи надписа "Hulk Smash!", а "Черната пантера" – "Wakanda Forever". Материалите, които от Pandora са използвали за ръчно завършените бижута в тази супергеройска колекция, са стерлингово сребро с покритие от 14К жълто злато, ръчно поставен цветен емайл, кубични цирконии и ръчно изваяни цветни кристали.

Бъдете смели и отстоявайте себе си. А за повече кураж съберете вашите герои на pandora.net.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA