Видяхме новата колекция на Vera Wang на приятелско trunk show

Бутик Bridal Fashion е мястото, на което изисканите сватбени мечти се превръщат в реалност.

31 март 2022

Етикетът Vera Wang винаги е бил синоним на елегантност и лукс, които съвсем спокойно можем да свържем със специалния сватбен ден. Ние го свързваме и с бутик Bridal Fashion - официалният представител на марката у нас.

Най-новата колекция на дизайнерката, сътворила тоалетите за сватбите на Марая Кери, Виктория Бекъм, Сара Джесика Паркър, Алиша Кийс, Гуен Стефани и Ким Кардашиян, бе представена от реални клиенти и приятели на столичния бутик пред бъдещи булки, които самите те са поканили.

Идеята на тази приятна практика е да се покажат тоалети пред определен кръг клиенти, докато се взема максимума от по-неформалната атмосфера на място.

По време на периода на trunk show-то, до 31.04.2022 г. e предвидена и специална отстъпка от 20% от цените на наличните рокли Vera Wang. Към тази промоция се включват и други партньори на Bridal Fashion, които също предлагат 20% отстъпка на булките, закупили рокли на обичаната в цял свят визионерка.

А нейните модели продължават да са изцяло за жените, които обожават модата, не се страхуват да експериментират, притежават самоувереност, но най-вече собствено чувство за стил.

Повече информация може да откриете на bridalfashion.bg.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA