Кейти Пери представи новата си линия обувки

Пролетната колекция на Katy Perry Collections ни води директно към плажа с типичното калифорнийско настроение.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 април 2022

Преди пет години Кейти Пери стартира своя собствен бранд за обувки, който разработи в партньорство с Global Brands Group.

"Имах възможността или да оставя марката ми бавно да изчезне в нищото, или да поема предизвикателството и да заложа на себе си, както правя през повечето време. Просто да усъвършенствам играта си и наистина да имам предвид това, което казвам", споделя самата тя пред WWD.

От съвсем скоро изпълнителката на "Roar" е едноличен собственик на Katy Perry Collections и сега представя новата пролетна линия, която включва 19 флорални и плажни модела под формата на обувки с платформа, високи токчета, мокасини, сандали и маратонки.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НАЙ-ДОБРИТЕ FASHION ПОПАДЕНИЯ ТОЗИ АПРИЛ

"Вълнувам се, защото пролетта е любимият ми сезон, когато всичко започва да се връща към живот, а ние се размразяваме", казва още Кейти. "Аз съм продукт на слънцето и съм момиче от Калифорния. Искам да си направя педикюр и да оставя краката ми да дишат. Всичко с великденска тематика е моето настроение."

Пери обяснява, че личният ѝ стил със сигурност е еволюирал от 2008 г. насам, но точно тази колекция е най-точно отражение на истината. "Харесва ми да мога да бъда изтънчена и, в същото време, игрива. Това наистина съм аз."

Плановете за бъдещето включват нови колекции, които евентуално да стигнат до сектора с чанти и детски предложения, но засега жената до Орландо Блум е насочила вниманието си към това да предлага страхотно качество на страхотна цена. Моделите в колекцията започват от 39 и стигат до 129 долара, а тя допълва: "Феновете ми невинаги могат да хвърлят пари така. Внимавам много и си спомням къде бях в 20-те. Искам да уважа това и все пак да предлагам наистина качествени и наистина забавни неща."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA