Щастието е тук и сега, Даниел Марион го знае

Красиви рокли, красиви прозрения. Просто ще се влюбите в новото ни дигитално приключение.

08 април 2022

• Модел: Danielle Marion • Стайлинг: Dante Albertti • Грим: Ariel Peimbert • Фотография: Melissa Cartagena • PR: WaveMags

Даниел Марион знае няколко неща за щастието. Правило #1: то е тук и сега. Правило #2: трябва да го последваме. Нека видим какво още има да каже звездата от новата ни дигитална корица. Слушайте внимателно!

Щастието е тук и сега, Даниел Марион го знае

Рокля Carlos Pineda, обици María Belén

Как започна кариерата си на модел?

Бях на 13. Организацията Elite Model Look ме откри в мол в Бразилия, помолиха ме да взема участие в конкурс за красота. Подписах договор. Животът ми се промени изцяло след това. В началото беше трудно, защото бях твърде млада и семейството ми ми липсваше. На 15 имах възможността да пътувам до Милано и да работя за големи брандове. След няколко години се върнах вкъщи, за да завърша образованието си. През 2016 г., докато бях в университета, получих покана да се включа в Miss Brazil Universe и станах първа подгласничка. Преди три години завърших и реших да се върна към моделството. Дойдох в Мексико и вече живея тук от три години. Обичам го толкова много!

мода

Рокля Tiscareno, обици María Belén

Приемаш ли града като свой дом?

Бих казала, че е по-скоро Милано - изключително важно място за живота ми като човек и като професионалист. Място, което ми донесе невероятни възможности, особено кастинга за Valentino и честта да го срещна на живо. Тогава научих как да се справям сама с много неща.

мода

Рокля Carlos Pineda, бижута Elisheva and Constance

Кои са най-запомнящите се моменти от този период?

Беше много труден етап, защото бях тийнейджър, далеч от семейството си, но всичко има хубава страна. Най-важното е, че успях да се науча да бъда независима и да работя със страхотни хора и марки.

Кое е най-трудното и най-интересното нещо в твоята работа?

Най-трудното е да съм далеч от приятелите и семейството ми в Бразилия. Най-интересното... възможността да пътувам по света. И да опознавам други места и култури.

мода

Рокля Paris Rodriguez, обици Dangelo

Какво е мнението ти за цялата women empowerment философия?

Вярвам, че е важно да имаме свободата да изберем какво искаме да правим с живота си, и кои да бъдем в него. Целете се към върха, но помагайте и на другите да го достигнат.

Според теб, какво прави една жена наистина красива?

Чувството за самоувереност, независимо от стандартите, наложени от днешното общество. Това да бъдеш мил и добър човек, не само отвън. Да бъдеш себе си.

мода

Шапка Chile y Mole, рокля и ръкавици Edhergin, обици Tribal, ботуши Ant Brand

Най-важното нещо, което си научила в живота...

Да оценявам настоящето. Щастието е в настоящия момент, в по-малките и по-прости неща, на които не обръщаме внимание заради ежедневната монотонност. Щастието е тук и сега. Ценете приятелите и семейството си, казвайте им, че ги обичате, правете комплименти. Не знаете колко може да промените деня на някого с един малък жест.

Get the cover look: Сет Carlos Pineda, шапка Chile y Mole, обици María Belén

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA