Щастието е тук и сега, Даниел Марион го знае

Красиви рокли, красиви прозрения. Просто ще се влюбите в новото ни дигитално приключение.

08 април 2022

• Модел: Danielle Marion • Стайлинг: Dante Albertti • Грим: Ariel Peimbert • Фотография: Melissa Cartagena • PR: WaveMags

Даниел Марион знае няколко неща за щастието. Правило #1: то е тук и сега. Правило #2: трябва да го последваме. Нека видим какво още има да каже звездата от новата ни дигитална корица. Слушайте внимателно!

мода

Рокля Carlos Pineda, обици María Belén

Как започна кариерата си на модел?

Бях на 13. Организацията Elite Model Look ме откри в мол в Бразилия, помолиха ме да взема участие в конкурс за красота. Подписах договор. Животът ми се промени изцяло след това. В началото беше трудно, защото бях твърде млада и семейството ми ми липсваше. На 15 имах възможността да пътувам до Милано и да работя за големи брандове. След няколко години се върнах вкъщи, за да завърша образованието си. През 2016 г., докато бях в университета, получих покана да се включа в Miss Brazil Universe и станах първа подгласничка. Преди три години завърших и реших да се върна към моделството. Дойдох в Мексико и вече живея тук от три години. Обичам го толкова много!

мода

Рокля Tiscareno, обици María Belén

Приемаш ли града като свой дом?

Бих казала, че е по-скоро Милано - изключително важно място за живота ми като човек и като професионалист. Място, което ми донесе невероятни възможности, особено кастинга за Valentino и честта да го срещна на живо. Тогава научих как да се справям сама с много неща.

мода

Рокля Carlos Pineda, бижута Elisheva and Constance

Кои са най-запомнящите се моменти от този период?

Беше много труден етап, защото бях тийнейджър, далеч от семейството си, но всичко има хубава страна. Най-важното е, че успях да се науча да бъда независима и да работя със страхотни хора и марки.

Кое е най-трудното и най-интересното нещо в твоята работа?

Най-трудното е да съм далеч от приятелите и семейството ми в Бразилия. Най-интересното... възможността да пътувам по света. И да опознавам други места и култури.

мода

Рокля Paris Rodriguez, обици Dangelo

Какво е мнението ти за цялата women empowerment философия?

Вярвам, че е важно да имаме свободата да изберем какво искаме да правим с живота си, и кои да бъдем в него. Целете се към върха, но помагайте и на другите да го достигнат.

Според теб, какво прави една жена наистина красива?

Чувството за самоувереност, независимо от стандартите, наложени от днешното общество. Това да бъдеш мил и добър човек, не само отвън. Да бъдеш себе си.

мода

Шапка Chile y Mole, рокля и ръкавици Edhergin, обици Tribal, ботуши Ant Brand

Най-важното нещо, което си научила в живота...

Да оценявам настоящето. Щастието е в настоящия момент, в по-малките и по-прости неща, на които не обръщаме внимание заради ежедневната монотонност. Щастието е тук и сега. Ценете приятелите и семейството си, казвайте им, че ги обичате, правете комплименти. Не знаете колко може да промените деня на някого с един малък жест.

Get the cover look: Сет Carlos Pineda, шапка Chile y Mole, обици María Belén

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA