България става център на кръговата мода в Европа

Remix заема водещо място сред международните компании с позитивно влияние върху околната среда.

08 септември 2022

Remix открива един от най-големите центрове за обработка и дистрибуция на индивидуални артикули не само у нас, но и в Европа.

С новата си мащабна инвестиция от 20 милиона лева компанията намалява негативните последици от свръхпроизводството на дрехи и аксесоари, и многократно увеличава позитивното си влияние върху околната среда. По този начин се нарежда сред лидерите в сектора, ангажирани с устойчивото бъдеще на модата.о

Remix

Новата база в с. Равно поле, създадена със собствена иновативна технология, базирана на над 10 години международен опит, отваря врати една година след като българската компания Remix стана част от американския гигант thredUP - една от най-големите онлайн платформи за препродажба на дрехи, обувки и аксесоари в света. Придобиването утвърждава бизнес модела с кауза и води до сериозно увеличаване на приноса на Remix в кръговата мода в Европа, а също и до разрастването на глобалното влияние на двете компании.

Remix

Центърът, разположен върху близо 30 000 кв. м., в пълния си капацитет ще утрои досегашния и ще позволи обработката на 60 000 уникални артикула дневно, благодарение на съвременните технологии, обслужване и автоматизация. Процесите са придружени с експертен контрол и няколко нива на проверка, което гарантира безкомпромисно качество.

Развивайки и иновативната си услуга "Продайте на Remix", компанията дава възможност на потребителите да създадат кръгов гардероб по най-лесния начин. Услугата позволява на всеки да продаде запазените си дрехи, обувки и аксесоари лесно и удобно. Заедно с това им осигурява възможността да пазаруват без компромис, с грижа за бюджета си, но и с грижа за природата.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA