Zegna и Real Madrid обявиха специално партньорство

Всеки крал се нуждае от шивач. Затова луксозната модна къща облече най-големия футболен клуб в света.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 септември 2022

Zegna и Real Madrid с гордост обявяват уникално партньорство, което стартира още през сезон 2022/2023 и означава, че футболните и баскетболните отбори на клуба ще носят ексклузивните екипи на бранда, когато поводът го изисква,

Колаборацията между най-успешния тийм и италианския експерт в шивашкото know-how на пръв поглед е изненадваща, но споделените ценности свързват двете легендарни организации повече, отколкото предполагаме.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: SUMMER TRENDS, Y2K ОТ ГЛАВА ДО ПЕТИ

Историите на Zegna и Real Madrid започват в първите години на двадесети век. Real Madrid е основан през 1902 г., докато Zegna започва дейността си през 1910 г. С течение на времето и Zegna, и Real Madrid постигат своя собствена форма на първенство: за Zegna то идва в индустрията за текстил и луксозно мъжко облекло, а за Real Madrid - на терена. Но ценностите, които лежат в основата на двете организации в действителност се "оглеждат" една в друга: идеята, че съвършенството произтича от упорит труд, убеждението, че "даването" към обществото е задължително, и волята да превърнем историята във форма на гориво, за да продължим да завладяваме нови полета на действие.

Когато знаеш накъде отиваш, можеш да следваш собствения си път. Това е мантра, споделяна от двете страни на партньорството - мантра, която ще ги ръководи в тази нова вълнуваща глава от историите им.

Голямото начало ще бъде дадено с ексклузивно събитие в Мадрид на 30 септември, на което ще бъде представен луксозният гардероб Zegna. Същият ще бъде наличен в избрани бутици на марката по цял свят. Can't wait!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA