Анастасия Бондарчук can't stop, won't stop

Звездата от новата ни дигитална корица върви смело напред и тепърва ще се превръща в абсолютен фаворит.

11 октомври 2022

• Модел: Anastasiia Bondarchuk • Продукция: Elvira Gavrilova • Фотография: Tatiana Moish • Асистент: Viktoria Drahun

• Стайлинг: Oleksandra Bilanenko • Грим: Moish Makeup • Ретуш: Nana Moon • PR: WaveMags Agency • Локация: LOFT N8 BEAUTY SALON

• Гардероб: Костюм Zara, корсет Nanojy, бижута BVLGARI

Анастасия Бондарчук

Работила си с много high fashion брандове. Има ли нещо, което все още не си осъществила в професионален план, но много искаш?

Вярно е, работила съм с Chopard, BVLGARI, Fendi, Dolce & Gabbana, Versace и много други. В момента модната индустрия се развива толкова бързо.
Наистина бих искала да си партнирам с Оливие Рустейн. Той е един от най-обожаваните дизайнери във Франция. Успя да превърне Balmain в революционна сила.

Кой е най-големият ти професионален успех?

Смятам, че най-значимият ми успех е главната роля във филма "The Incident at Wall Street Hotel". Представихме го преди година на фестивала в Кан - минах по червения килим на събитието. Занапред смятам да продължа в тази посока и дори в момента обмислям няколко предложения за главни роли.

Анастасия Бондарчук

Съгласна ли си, че всичко в социалните мрежи трябва да е перфектно или предпочиташ по-реалистичния подход?

Със сигурност предпочитам по-реалистичната гледна точка. Много потребители се опитват да демонстрират живота си като перфектен, но всъщност е илюзия за съвършенство. Подсъзнателното или съзнателното сравняване на живота ни с този на известните пречи да се насладим на това, което имаме. Аз не съм особено активна онлайн. В Instagram не съм сложила истинското си име и фамилия, а псевдоним, който не е широко известен.

Знаем обаче, че си посетила повече от 30 държави. Коя е любимата ти дестинация?

Въпреки че съм посетила толкова страни по света, все още съм влюбена в родния ми град, този, в който прекарах детството си - Одеса, Украйна.

Опишете перфектния есенен #OOTD.

Панталон с висока талия, обемно палто, шапка, големи черни очила и ботуши.

Анастасия Бондарчук

Хората определят модната индустрия като наистина бляскаво място, а така ли е през цялото време?

Не, абсолютно не. Модният свят изглежда бляскав само за тези, които не се занимават с него. Реално е ежедневен труд, усилия и тренировки. Безкрайно преместване от един град в друг, прослушвания, фотосесии - всичко това, разбира се, те кара да се чувстваш неспокоен. Сега се налага да комбинирам кариерата си на модел с образованието в университета. Наистина не е лесно. Понякога трябва да жертвам съня и хобитата си. Много е важно истински да обичаш това, което правиш.

cover

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA