BSB празнува есента с нов магазин и много изненади

Говорейки за качество, изразяване и мнение, вече тръгваме към Sofia Ring Mall.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 13 октомври 2022

Обичаме модата и различните ѝ проявления. Обичаме моментите, в които имаме възможността да изразим креативността си чрез съвършена визия. BSB споделя тази гледна точка.

Основан през 1980 г., брандът има водеща роля на модната сцена с над 100 магазина в 8 държави, които се превръщат в еталон за качество и женственост - от разпознаваемите, вълнуващите и истински примери за тях.

цдфжгбн

BSB е за младите жени, които не само разполагат с модерен лайфстайл и виждане за света, но и имат желанието да се открояват в тълпата.

И тъй като целите на марката винаги са насочени към уникално преживяване по време на пазаруване, тази есен BSB посреща клиентите си с чисто нов магазин на ниво 2 в Sofia Ring Mall.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГАРДЕРОБЪТ ВИ Е АБСОЛЮТНО ТРЕНДИ ЗА НОВИЯ СЕЗОН, НАЛИ?

BSB

BSB

Изисканото пространство изразява цялата философия на бранда, пряко свързана с добрата визия и естетика, а изненадите започват от самото начало.

За покупки над 300 лв. онлайн и във физическите магазини нa BSB, клиентите получават 30 лв. подаръчен ваучер, който могат да използват при следваща покупка до края на промоцията - от 13 до 23 октомври.

дцфжгбхн

Там вече ни очаква новата колекция на BSB, а бляскавите, цветни и нестандартни модни решения са за всеки, който умее да приспособи собствените си стилни възприятия към актуалните виждания за сезона.

Иначе казано, ще се видим в Sofia Ring Mall. Нали?

BSB

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA