Focus On Fun

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 октомври 2022

Рокля Marella от MDL

Рокля Provocative от Flower’s&Co., жилетка Marc Cain от MDL

Рокля Philosophy di Lorenzo Serafini от MDL

Елек Marella от MDL, рокля Vernissage от Flower’s&Co.

Риза Zoë и пола Veza от Flower’s&Co.

Сако и риза Teadore.P от Flower’s&Co.

• Фотография и стайлинг: Слав & Хубен • Асистент: Иван Иванов • Модел: Саша От Visages • Вдъхновено от Huawei nova 10 Pro • С любезното съдействие на цирк "Колозеум"

Ултратънък и изящен, ултраелегантен, с подчертана в златист обков задна камера - това е новият Huawei nova 10 Pro. Това, което го прави уникален, е неговата селфи камера. Защото едно селфи не е просто автопортрет в движение. С nova 10 Pro то е споделено преживяване.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: О, ТОЙ ПРОСТО ЩЕ БЛЕСТИ В РЪЦЕТЕ ВИ

С повече приятели в кадър, защото е широкоъгълна, с повече детайли, защото е с цели 60MP, с гарантирано качество, защото е двойна, с автофокус и специален обектив за близки портрети, и с повече вдъхновение за оригинални кадри, защото дори предлага оптично и цифрово приближение!

Заредихме го за 20 минути с ултрабързото му 100W зарядно и го заснехме сред колоритните декори на цирка, за да споделим с вас цветовете на настъпващата есен и топлотата на приятелството, което можем да срещнем навсякъде, сред хора и животни. Станете част от преживяването с Huаwei nova 10 Pro и цирк "Колозеум"!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA