Усещане за жена... с Teilor

Това е най-добрият подарък, който можете да направите на специалните жени в живота ви.

02 ноември 2022

Да открием перфектния подарък понякога може да бъде истинско предизвикателство. За специалните жени в живота ни обаче знаем, че никога няма да сбъркаме, ако изберем някое красиво и изящно бижу. Онова, което дава финалния и бляскав завършек на всеки тоалет. Онова, което най-добре отразява блясъка в очите на една жена. Точно затова правилният подарък се крие в магазините на TEILOR.

Там, където можете да избирате между прекрасно колие с диаманти, изящна гривна или чифт невероятни обеци със скъпоценни камъни. И ако трябва да опишем колекциите на марката не с една, а с две думи, то това са: деликатни и забележителни. Можете да изберете бижута от злато и платина (като в TEILOR те са само 14- или 18-каратови), при които от пръв поглед ще забележите качеството и отношението към всеки детайл.

Teilor

Изключително фината изработка прави всеки модел отличителен, независимо дали е 14-каратов златен медальон с диаманти, или обеци от бяло злато с танзанит. С такъв подарък несъмнено ще предизвикате най-широката усмивка у всяка жена.

Ще го направите и ако изберете бижу с инкрустирани диаманти, които проблясват върху колиета, обеци и пръстени и могат да бъдат бели или черни. Диамантите винаги са били символ на елегантност, женственост и грациозност и неслучайно модната икона Мерилин Монро ги нарича "най-добрите приятели на жените". Тази реплика, която тя изрича във филма "Мъжете предпочитат блондинки" през далечната 1953 година, се превръща в мото на всички дами, които обичат да се глезят с красиви украшения.

Teilor

Но все пак, ако предпочитате по-цветни камъни, можете да изберете нещо от колекцията Color Your Nature, която носи перфектния баланс при бижутата с диаманти, аметист, цитрин и топаз.

Открийте всички изящни колекции на TEILOR в магазините на марката и онлайн на www.teilor.bg.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA