Надя Надим и Златан Ибрахимович обединяват сили за H&M MOVE

Най-добрата жена във футбола се присъединява към отбора на любимия бранд.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 10 януари 2023

Последното попълнение в отбора на H&M Move е най-добрата жена във футбола, а именно Надя Надим.

Нейната история е пъстра и изключително интересна, започвайки от принудителното бягство от Афганистан като дете. Тя успява да преобрази живота си – от статут на бежанец се превръща в световноизвестна футболна звезда, която участва в повече от 100 мача в националния отбор на Дания. Надя говори 9 езика и е Доктор по медицина.

Днес Надя играе професионален футбол за Racing Louisville FC в Националната женска футболна лига на Съединените щати. През годините е представлявала също Манчестър Сити и Пари Сен Жермен, където и печели титлите в лигата.

цжбн

Нищо не може да спре Надя да се движи, надявайки се да даде възможност на следващото поколение таланти да последва нейните стъпки.

"Искам да помогна и да вдъхновя децата за игра, особено младите момичета. Ето защо се присъединих към H&M Move, тъй като аз лично вярвам в тяхната мисия", споделя самата тя.

Затова легендата Златан Ибрахимович приветства Надя в отбора на H&M Move.

В първото си H&M Move предизвикателство, Надя участва в битка срещу Златан – но не всичко е такова, каквото изглежда. Двамата футболисти са част от ожесточено, но забавно състезание, движейки се по начин, който светът никога досега не е виждал.

Това невероятно дуо въплъщава духа на "However You Move", но победителят може да бъде само един. Кой ще бъде той?

Надя и Златан са облечени в най-новата колекция на H&M Move, която подчертава структурата на тялото и е повече от удобна. Надя се наслаждава на комфорта на гащеризон със страхотна структура, а Златан ни показва страхотна комбинация от блуза със спортен клин.

H&M Move

"С вълнение приветстваме Надя в нашата мисия да покажем многото ползи, които движението носи. То има способността да обединява хора и общности, както и да създава възможност за неочаквани връзки и сътрудничества, както партньорството между Златан и Надя", казва Диана Амини, лидер H&M Move Community Program.

H&M Move е концепция, създадена с цел да прикани света да се раздвижи. Моделите са стилни и функционални, предназначени за всеки, изработени от по-устойчиви материали. 

Посетете hm.com/move и последвайте @hm_move за повече вдъхновение.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA