All Eyes On... Ирина Полукеева

Младата жена, носител на вълнуваща титла, знае как да накара успехът да върви след нея.

08 март 2023

• Фотография: Leon Cipriano • Коса: Victoriia Kostruk • Грим: Benjamin Forst • Видео: Lucas Lemes • PR: Multi Publications

Get the look: Рокля David Koma, чорапогащник Calzedonia, обувки Valentino, колие Paco Rabanne

Ирина Полукеева е от Русия, но в последните 6 години живее в Лондон. Напуска родината си на 22, за да продължи образованието си в Англия, започвайки от езиков курс за достигане на по-високо ниво и стигайки до магистратура по маркетинг и мениджмънт в един от най-добрите университети на Острова. В последно време Ирина работи над предложението си за тема за докторска степен. Междувременно младата жена управлява своята основана преди няколко месеца в Лондон консиерж компания High End.

Миналия октомври конкурсът "Miss Humanity Universe 2022" се провежда в Ливан, в бизнес залата на хотел Phoenicia в Бейрут. Присъстват 20 момичета от различни страни по света, а Ирина Полукеева представя родната си Русия. Печели конкурса със замах и днес с гордост носи титлата "Miss Humanity Universe". "Конкурсът за красота бе спонсориран от Beirut Golden Award – организация, създадена от Мохамед Халвани. Много съм благодарна на всички членове за организацията, и особено на Ноар Факри, създателя на модна агенция Melissa в Бейрут", разказва за този опит Ирина.

00

Рокля Michael Costello, обувки и колан ASOS

Миналото лято, модна агенция Verona, която я представлява, ѝ предлага участие в конкурса. Когато агентът попита Ирина какво мисли за подобни събития, тя си казва: "Защо да не опитам? Дадох си сметка, че активностите ми от последно време са свързани именно с това да съм добра и открита с хората. Помагам на деца сираци и хора в старчески домове. Опитвам се да оставя положителна следа в света. Сега, като победител в конкурса, правя това и официално от платформата му".

От ранна възраст Ирина следи участията на жени в конкурси за красота, възхищавайки се на тяхната интелигентност, елегантност и решителност. "Беше ми детска мечта, както може да се досетите, да спечеля такъв конкурс. Мисля, че титлата ми отива, а в бъдеще ще продължа да се опитвам да подобрявам живота на околните, особено на сираците, защото децата са нашето бъдеще и трябва да променим живота им по най-добрия възможен начин", категорична е нашата кавър звезда.

00

Сако Balmain, корсет Ermanno Scervino, чоукър Chanel, панталон Elisabetta Franchi, обувки Dolce & Gabbana

Какви са твоите цели и приоритети в живота?

Още от тийнейджърските ми години се старая да приоритизирам и ценя моето лично развитие като кариера и себереализация. Винаги съм слагала знак за равенство между тях, за мен те се допълват взаимно.

Имам три основни, магически приоритета – здраве, връзки, цели… За мен на първо място са целите – като да имам своята мечтана работ или да стартирам мой собствен бизнес (нещо, над което съм се фокусирала в момента), на второ място е да поддържам добър тонус, за да живея дълъг живот, да имам високи нива на енергия, да не се разболявам често. Накрая… връзките, които оформят живота ни, са друг важен приоритет за мен, защото да построим бъдещето си заедно е по-лесно, приятно и продуктивно.

Целта ми е да променя обществото по добър начин, да внеса иновации, да създавам възможности и да помагам на хората да се възползват от изпречилите се на пътя им. Предприемаческото мислене, твърдя с убеденост, е инструмент за подобни усъвършенствания. Начинът на мислене, който ти помага да постигнеш целите си, докато трансформираш живота на други хора. 

00

Яке Juicy Couture, панталон и обувки Dolce & Gabbana, топ Agent Provocateur, колие Elisabetta Franchi

Кой те е вдъхновявал най-много в живота ти до момента?

Всеки човек има родители, но малцина ще признаят, че те са тяхното най-голямо вдъхновение. В моя живот, най-вдъхновяващият човек е майка ми. Тя винаги ме е мотивирала и подкрепяла да постигам целите си, посочвала ми е грешките ми и как да ги поправя, ако вече са се случили. Никога не ме е оставяла сама, научи ме на практичните неща от живота… да бъда усмихната независимо от обстоятелствата, които ме заобикалят, даваше ми сила и устойчивост, за да посрещам проблемите, казваше никога да не се предавам и да не спирам да вярвам, и в най-лошите моменти.

Как би дефинирала успеха? Как постигаш дългосрочен такъв?

Успехът за мен е да достигнеш висока позиция в специфична сфера или сектор, в която се развиваш като човек. Преди да постигнеш успеха, е важен прогресът към него – реалното пътуване към достиженията, през които придобиваш нови знания, развиваш умения, откривайки в себе си неподозирани ресурси… това за мен отново е успех. За да постигнеш дългосрочен успех, трябва да действаш стъпка по стъпка – включително да си направиш малък списък с правила, стратегии, планиране, да си създадеш навик да работиш по достигане на целта и на последно, но не по важност място – никога да не го правиш само заради парите.

00

Total look Dolce & Gabbana

Върху какви нови проекти работиш в момента?

В последните 6 месеца работя над 2 вълнуващи проекта. Един от тях е консиерж компанията High End (heendexperiene.com), който стартира преди няколко месеца. В него аз и партньорът ми предлагаме изключителни услуги на клиентите, предлагайки уникални преживявания в Лондон, от обикновени резервации за ресторант до организиране на цялостния престой в града. По-късно планираме да разширим бизнеса си в Близкия изток, Миконос и Ибиса, заради атрактивността на тези дестинации за нашия бизнес.

Междувременно разработвам уникални рецепти за храни и смутита, опитвайки се да създам своя компания в Лондон за производство на безглутенови, заместващи млечните и ниски на калории хранителни продукти. Искам да привнеса богата селекция от заместители на традиционните десерти, за жени като мен, които обичат сладкото, но искат да поддържат елегантна форма. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA