Зендея е новият посланик на Louis Vuitton

Чантите Capucines или по-скоро самата тя, вие преценете кой елемент блести по-ярко.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 април 2023

Фотография: Louis Vuitton/Mert and Marcus

След като Зендея седна на първия ред за есенно-зимното шоу на Louis Vuitton, сега тя влиза и в ролята на новия глобален посланик на бранда.

Звездата от "Еуфория" дебютира в актуалната кампания на модната къща, посветена изцяло на иконичните чанти Capucines.

Лансиран преди десетилетия и кръстен на едноименната парижка улица, където Louis Vuitton отваря първия си магазин през 1854 г., моделът вече има свое място в модната история. Елегантният силует е и практичен, тъй като отвъд качествена изработка, чантата може да се носи в ръка, през рамо и през тялото.

"Наистина е красива и устойчива. Ако купя нещо, искам да издържи. Невинаги съм най-отговорният собственик на чанти, често ги хвърлям настрани и следите от употреба не закъсняват", споделя актрисата пред американския Vogue.

Зендея

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЪСТИН ТИМБЪРЛЕЙК ВНАСЯ СЕКСАПИЛ В LOUIS VUITTON

Кадрите са заснети в Рокбрюн-Кап-Мартен, Югоизточна Франция от фотографското дуо Mert & Marcus, а зад модната перспектива стои дългогодишният стилист и добър приятел на Зендея - Лау Роуч, който наскоро обяви, че смята да се оттегли от индустрията.

Сигурни сме, че умопомрачителното начало на това партньорство ще доведе до още умопомрачителни случвания. И то много скоро.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA