Есента на Мarella, която никога няма да ни омръзне

Модната марка предлага връхни облекла, с които можете да създадете многобройни комбинации.

Ася Иванова
Ася Иванова 23 октомври 2023

Фотография: PR

Ако връхното облекло е категорията за есенно-зимния сезон "par excellence", Marella е марката, способна да го интерпретира с гъвкавост, благодарение на широка гама от силуети, форми и материи, дълбоко свързани с историята и ДНК-то на марката.

Ето защо предложението на Outerwear Foundation отбелязва онези облекла с емблематична същност, които са основата, върху която да се гради всеки гардероб. Модерни или издържали теста на времето, ‚овърсайз‘ или вталени връхни дрехи са главният герой "par excellence" на сезон, в който ключовата дума е наслояването.

Marella a/w 23

Marella a/w 23

Marella за сезон есен-зима 2023 акцентира върху връхни облекла, които нямат за цел да омръзнат и с които можете да създадете многобройни комбинации. Палитра, която варира от бяло до цвят "camel", от сиво до черно и която включва разнообразна комбинация от дължини и материи: макси палтото от чиста вълна или тренчкотът с колан с тяхната вечна привлекателност; подплатеното палто или техно кабан за изключително женствена функционалност; тренчкотът, който трябва да има в началото на сезона, и късият еко кабан с подчертан ефект на пашкул. Безкрайни интерпретации на връхни дрехи, предназначени да привличат вниманието и да подновяват своята привлекателност от сезон на сезон.

Marella a/w 23

Открийте колекция есен/зима 2023 на Marella в магазина в Сердика Център или на shop.mdl.bg.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA