Наоми Кембъл само по шипове за Alexander Wang

Супремоделът е гола и неузнаваема за новата колекция на известния дизайнер.

Ася Иванова
Ася Иванова 10 ноември 2023

Фотография: Profimedia

Новата визия на Наоми Кембъл за Alexander Wang е определяна като истински шок. Супермоделът се снима гола, като цялото й тяло е покрито с шипове, а косата й е къса.

Това не е случйно. Целта на дизайнера е да предизвика точно такава реакция у хората. Той определя новата си колекция Resort 2024 като "катарзис" и поход към едно "носталгично бъдеще", а жената, която може да я оцени и да се идентифицира с нея, е "уверена, емблематична и силна". Каквато е и самата Наоми. "Кампанията изследва идеята за "трансформация" чрез силни, мощни и алфа жени, които Наоми олицетворява", казват от модния бранд. 

"Майка ми и баба ми ме научиха, че даването на нещо по-малко от 110% просто не е опция и че когато животът те събори, се изправяш и продължаваш да се движиш!", казва супермоделът.

"Наоми е върховната жена с алфа сила – на друго ниво. Тя притежава този невероятен динамичен дух, който постоянно се развива, и е винаги готова за следващото нещо, тя наистина е въплъщение на жената Alexander Wang. Винаги съм искал да работя с нея и тази колекция ми се стори като точното време. Тя е такъв хамелеон в тези моменти на метаморфоза, докато същевременно продължава да е Наоми."

Кембъл е лице на колекцията на дизайнера за 2024 г., като двамата работят заедно за първи път. Кампанията е заснета от легендарния фотограф Джейми Морган.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA