Линда Еванджелиста e неузнаваема за корицата на V Magazine

Супермоделът е истински хамелеон за завръщането си в модата.

Ася Иванова
Ася Иванова 05 януари 2024

Фотография: V Magazine

Линда Еванджелиста се завръща в модата повече от триумфално. Тя прекъсна кариерата си за няколко години, за да се посвети на лечението си от тежката диагноза рак. А днес е главната героиня на новия брой на списание V.

Линда Еванджелиста е емблематична фигура в света на модата и краси цели четири корици на Preview на списанието за пролетта на 2024 г. в издание, което демонстрира нейната легендарна гъвкавост и непреходна привлекателност. Като звезда от корицата на V146, Еванджелиста си сътрудничи с изтъкнатия фотограф Стивън Клайн, отбелязвайки първия им колективен проект след повече от десетилетие. 

Линда Еванджелиста  V Magazine

Линда Еванджелиста  V Magazine

На снимките Линда позира в готически и ноар образи на Miu Miu, Ocean Savage, Dolce & Gabbana и Aziz, за чийто стайлинг отговаря Пати Уилсън. Фотосесията демонстрира прочутата хамелеонска способност на супермодела от 90-те години, която е известна с това да въплъщава различни личности. 

Гримът на Линда, майсторски нанесен от Кабуки, улавя същността на всеки ансамбъл с поразителни контрасти и театрален усет. Скорошните й изяви в Zara и списание WSJ вече привлякоха масовото внимание, но появата й във V подчертава артистичността и креативността, които са се превърнали в нейна отличителна черта в света намодата.

Линда Еванджелиста  V Magazine

Линда Еванджелиста  V Magazine

Стивън Ган, творческият директор и главен редактор на списание V, подготвя този брой с идеята за триумфалното завръщане на Линда. Изданието, което вече е налично за предварителна поръчка и скоро ще се появи по щандовете за вестници на 12 януари, обещава едно наистина завладяващо изживяване.

Линда Еванджелиста  V Magazine

Линда Еванджелиста  V Magazine

Линда Еванджелиста  V Magazine

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA