Фарел Уилямс и Louis Vuitton откриха Седмицата на модата в Париж

Рапърът ни пренесе в света на каубоите и индианците.

Ася Иванова
Ася Иванова 17 януари 2024

Фарел Уилямс продължава да бележи успехи на модната сцена, след като стана творчески директор на модния лейбъл Louis Vuitton. С новата си колекция той ни пренесе в света на каубоите и индианците, които довече насред Париж.

Именно с новата колекция на Louis Vuitton се даде стартът на Седмицата на модата в Париж. Сцена на представянето й бе известен увеселителен парк, който се намира на "две крачки" от фондацията Vuitton, посветена на изкуството. Фарел Уилямс представи третата си мъжка колекция за марката в разчупена обстановка, с което успя да изненада и най-големите почитатели на лейбъла. С моделите и цялостната обстановка, Уилямс оказа признание и уважение към местните народи на Съединените щати. От модната къща признават, че художници от племената Дакота и Лакота са допринесли за направата на аксесоарите, които включват ръчни рисунки и красиви бродерии на пустинни цветя върху няколко версии на известния модел чанта Speedy.

Музиката за откриването и закриването пък беше съвместно композирана от Уилямс и Лакота "Хоки" Клермонт и изпълнена от група, наречена Native Voices of Resistance, които заедно с моделите и екипа на студиото се поклониха с Уилямс в края на шоуто. Сред моделите беше музикантът от Lakota - Гънър Джулс, който носеше рисуван Keepall над своите ръчно изработени каубойски ботуши Goodyear, дънки, каубойски колан с катарама LV и яке на кръпки.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA