Ким Кардашиян е новият посланик на Balenciaga

Марката обяви новото сътрудничество с черно-бяла снимка.

Ася Иванова
Ася Иванова 23 януари 2024

Фотография: Profimedia; Balenciaga

Ким Кардашиян беше официално обявена за новия посланик на марката Balenciaga, присъединявайки се към Никол Кидман и Мишел Йео.

Новината не е нещо изненадващо, тъй като връзката на Кардашиян и Balenciaga е дългогодишна. Тя не само бе избрана за модел на тяхното 51-во модно шоу, но и бе с персонализиран тоалет на Balenciaga за червения килим на Met Gala през 2021 г. Освен това Ким е и участвала в множество кампании. Така че това партньорство е естествено продължение иконата на социалните медии, която от години е известна със своя моден усет. 

Ким Кардашиян - посланик на Balenciaga

Ким направи изявление, в което споделя ентусиазма си от новата си роля, подчертавайки дълбоката си връзка с Balenciaga. Тя отбелязва, че дизайните на марката са били неразделна част от много от нейните забележителни модни моменти през годините. Ким подчертава ангажимента на Balenciaga към модерността и майсторството, особено под творческото ръководство на Демна Гвасалия. Връзката й с марката, според думите й, се корени във взаимното доверие и споделената отдаденост за разширяване на границите на модата.

Назначаването на Ким Кардашиян за посланик на марката бележи нова ера за Balenciaga. Модната къща, известна със своите смели и авангардни дизайни, намира перфектния израз във въздействащия стил на Кардашиян.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA