Шоуто на Giambattista Valli е празник за очите

Седмицата на модата в Париж разцъфна с цветна феерия.

Ася Иванова
Ася Иванова 24 януари 2024

Фотография: Profimedia

Седмицата на модата се завръща, за да разкрие колекциите haute couture за пролет-лято 2024 г. Шоуто на Giambattista Valli е истинско вълшебство в света на модата в Париж!

От създаването си през 2005 г. от италианския дизайнер Джамбатиста Вали, модната къща се превръща в еталон за бляскав стил, с нотка на очарование. Нежни рокли от шифон, флорални щампи и бродерии са неговият подпис. Всяка колекция е експлозия от цвят, форма и емоция, подчертаващи несравнимото умение на модната къща на Джамбатиста Вали.

Новата haute couture колекция на дизайнера залага на голи рамене, огромни поли и обемни акценти - големи бели рози в деколтето, мини рокли с обемни шлейфи. Много от роклите са с дълбоки деколтета, оставяйки ключиците на моделите да блестят под светлините на дефилето. 

Малко преди да започне приказната експлозия Haute Couture с много цвят и обем, беше представена и дамската колекция с тоалети за пролет/лято 2024 на модната къща. Нежни и феерични тоалети, с красиви и деликатни цветове бяха основните акценти в колекцията с дамски модели на Giambattista Valli. Двете колекции може да видите в галерията горе!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA