Никол Кидман за VOGUE, каквато никога не сме я виждали

Актрисата разкрива една непозната своя страна.

Ася Иванова
Ася Иванова 26 януари 2024

Фотография: Profimedia

Никол Кидман e неузнаваема за февруарския брой на австралийското издание на списание VOGUE.

На корицата актрисата позира със секси бельо и със змии в ръце. Фотосесията е дело на модния фотограф Стивън Клайн.

В интервюто, на вид скромната Кидман разкрива непозната от себе си страна. Тя разкрива любовта си към екстремните спортове и удоволствието да опитва нови неща. Именно страстта й към експериментите я кара веднага да се съгласи дапозира с влечуги. Тя споделя, че това й "позволява да прави неща, които не би направила". Освен това, добавя актрисата, тя смята, че змиите са "изключително красиви" и споделя, че ги обича. "Обичам децата си, обичам съпруга си. Мисля, че любовта ми към змиите е свързано с начина, по който скачам с парашут или се гмуркам".

Макар да мрази начина, по който остарява една жена във външния си вид и да прави всичко възможно, за да спре времето, Никол споделя, че една жена започва да живее след 33 години. "Казват, че 33 е много силна възраст. Някой ми каза, че това е възрастта, в която започваш да живееш." Именно на таи възраст Кимдан получава първата си номинация за "Оскар", за ролята й в мюзикъла "Мулен Руж".

Никол смята, че е изключително важна подкрепата към младите таланти и режисьори. Именно това я провокира да търси нови звезди в света на киното и да им помага със своята подкрепа, напътствия и с присъствието си. Така се включва и в сериала на Лулу Уанг "Expats", в който Никол играе главната роля. "Обичам да се появявам и да казвам: "Сега ще помогна за подкрепата на новите таланти, които се задават на хоризонта", казва Кидман. "А те са много. И те идват към нас бързо и яростно. Уанг е един от тях. Помислих си: "Това е единственият човек, който може да направи "Expats".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA