Голямото завръщане на Деми Мур на фестивала в Кан

Всеки тоалет, който бе избрала актрисата за своите прояви, бяха повече от безупречни.

Ася Иванова
Ася Иванова 20 май 2024

Фотография: Profimedia

Деми Мур се завърша триумфално на червения килим на Кинофестивала в Кан. Актрисата се появява там след 27-годишна пауза.

Мур присъства на няколко събития там, като за всяко едно от тях бе заложила на безупречна визия. Тя мина по червения килим на премиерата на филма "Kinds of Kindness" и макар да няма участие в него, тя уважи своите колеги. Деми, която в последните години все по-често ни доказва, че възрастта е само цифра и тя не играе никаква роля що се отнася до безупречния външен вид, заложи на страхотна червена рокля с пайети от колекцията Couture на Armani Privé за есента на 2023 г.

По време на премиерата на лентата с нейно участие "Тhe Substance", Мур се появи в целия си блясък, залагайки на екстравагантен тоалет на Schiaparelli от колекция висша мода за 2024 г.

Актрисата бе избрана и за кръстница на гала церемонията Trophée Chopard, на която се появи в страхотен бляскав тоалет в тюркоазено на Balenciaga.

За своите срещи с журналистите, Деми отново бе стилна и красива, но в сравнително по-семпла визия. Тя ще завърши своя маратон в Кан като водеща на галавечерята по случай 30-годишнината на amfAR, а ние тръпнем в очакване да видим какъв тоалет ще избере.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA