Покоряваме лятото с вдъхновяващите бански на Lisca

През юни за всеки закупен бански от новата колекция 2024, ще получите подарък плажна роба.

Ася Иванова
Ася Иванова 01 юни 2024

Фотография: ПР

Най-сетне дойде моментът, в който да захвърлим дългите ръкави и да се отдадем на летните приключения. А какво по-хубаво от забавления на морския бряг!

Ние вече сме готови да превземем морските курорти, защото приятелите ни от Lisca отново ни завладяват с перфектните модели бански, с които да изглеждаме добре във всяка една форма. Новата колекция ни предоставя поредна порция със свежи цветове и силуети, които да подчертаят достойнствата на всяка една от нас. А с всеки закупен бански от новата колекция 2024 през месец юни, ще получите подарък плажна роба.

Ретро вдъхновената серия бански костюми Iceland внася сладко закачливо освежаване на банските костюми Lisca Selection. Тук доминират смелите стилове в съчетание със страхотна функционалност, като същевременно привличат вниманието със своята експресивна нергия.

Lisca selection бански

Модерният силно въздействащ ярък кайсиев цвят със студен сребрист оттенък, както и неутрална геометрия в черно и слонова кост с метален златист оттенък, внасят допълнително винтидж усещане в колекцията. 

Lisca selection бански

За серията бански костюми Japan е характерен екзотичния принт на цветя, подсилен от студено синьо и магента или зелено и кайсия. Допълнителните детайли като перли и волани пък подчертават женствеността и добавят романтично усещане.

Lisca Fashion бански

По-младите дами смело могат да се доверят на серията Lisca Fashion, която ни предлага енергизиращи ярки нюанси, които моментално повишават настроението. Сериите бански костюми като Malawi, Normandie, Olympiа и Palma са създадени за всяка активна модерна жена.

Дигитален омбре принт е застъпен при моделите бански костюми и плажни облекла от серията Olympia. Цветовете са подсилени, за да уловят визуалната и емоционална интензивност на залезите. Серия Malawi пък е изработена от специален раиран жакард в ярък colour-blocking стил. 

Lisca Fashion бански

Серията Quito в черен или червен цвят е за дамите, които държат на строгата елегантност и вечния корпоративен шик. При серията Sardinia модерният жакард, вдъхновен от флота, навява спомени за луксозни пътешествия с яхта из Средиземно море, докато серията Rimini с щампи на цветя ни връща към красивия райски залив, до който може да се стигне само с лодка.

Lisca Fashion бански

Колекцията плажни облекла е измислена така, че да бъде перфектно съчетана по няколко начина - както за плажа през деня, така и за забавленията вечер. Леките естествени материи като лен, вискоза и памук са перфектни за лятото, те са дишащи и държат прохладно.

Lisca cheek бански

Бохемският начин на живот, пътувания и новите начини за ваканции са вдъхновение за серията бански костюми Lisca Cheek. Те са предназначени за приключенски настроените души, които обичат #RetroResort естетиката. Доминиращите цветове са ярките нюанси с повдигащи настроението бохо модели и силуети, вдъхновени от ретро естетиката.

Lisca cheek бански

Серия Kavala със своите десени в свежи коралови или адриатическо сини цветове, създава усещане за свобода. Плажните многоцветни роби пък са идеалното допълнение за стайлинг, тип #BeyondTheBeach.

lisca banner

За разлика от тях, едноцветните серии Las Vegas са издържани в силно въздействащи летни ярки цветове като розово или цикламено, с привличащи вниманието десени, подходящи за всяка бохемска душа.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA