A$AP Rocky във фотосесия с децата си

Рапърът показа какъв е като баща.

Ася Иванова
Ася Иванова 17 юни 2024

A$AP Rocky за първи път ни допуска до най-интимния си личен живот. Рапърът засне фотосесия заедно с двамата си сина за фотографската поредица "Портети на бащинството" на Bottega Veneta от Кари Мей Уиймс.

Серията от шест кадъра бе пусната навръх Деня на бащата (16 юни). Снимките показват звездата в домашна обстановка с двете му малки момчета - RZA на 2 г. и Riot Rose на 10 месеца.

A$AP Rocky

"Това съм аз, който въплъщавам и прегръщам бащинството, родителството, приятелството и семейството, докато все още работя върху всички аспекти на моята кариера," казва A$AP Rocky в свое изявление, като бе обявен за най-новия посланик на марката на Bottega Veneta.

A$AP Rocky

На една снимка той вдига най-малкия си син и го целува по челото. Друг показва малките момчета да свирят на малко пиано с Rocky, който свири до тях на клавир. Има и късометражен филм, режисиран от Кари Мей Уиймс, с музикална режисура на Rocky. Уиймс разкрива, че проектът с A$AP Rocky представлява "важен жест, който не може да бъде подценен".

A$AP Rocky

"Притесненията на Роки с децата като афроамериканец ме трогнаха дълбоко. В исторически план е имало дълбока липса на честно представяне на семейството на Блек. Изкривяван е от векове. Това беше уникална възможност да покажа нещо положително, но и истинско – не само от собствения опит на Роки, но и за това как това се отразява на по-широката аудитория. След всички жестокости, извършени срещу черните мъже - особено заради тяхната мъжественост - Rocky, може да бъде видян влюбен в децата си. Да мога да покажа тази автентичност чрез него беше стимулиращо", продължи тя.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA