Кейт Мидълтън обича зеления цвят

Дали от уважение към Ирландия, или просто защото е време за пролетта, херцогинята на Кеймбридж оцвети деня ни в зелено.

В момента Кейт Мидълтън и принц Уилям са на тридневно посещение в Дъблин, където се очаква да говорят за културните връзки между Обединеното кралство и Ирландия. По време на визитата си кралската двойка ще посети местни младежки организации, за да научи повече за инициативите и природосъобразните политики на страната. Дворецът Кенстигтън разкри в официално изявление, че фокусът на пътуването ще бъде поставен именно върху взаимоотношенията между двете страни.

Не знаем дали заради цвета, с който страната е известна навсякъде, или просто защото наистина го харесва, в първите два дни от престоя си в страната, херцогинята на Кеймбридж заложи изцяло на визии в зелено. При пристигането си Мидълтън носеше зелена рокля на Alessandra Rich, комбинирана със зелена чанта и аксесоари, допълнени от мъхесто зелено палто с двуредно закопчаване от Catherine Walker.

Малко по-късно в рамките на деня двамата с Уилям посетиха местна бирария, където Кейт се появи в бляскава зелена рокля на британския бранд The Vampire’s Wife. След приключването на тура си, двамата ще се съберат с принц Хари (извинявайте, Хари) и Меган Маркъл, за да отбележат Деня на Общността на нациите, който по традиция се провежда във втория понеделник на март в Уестминстърското абатство.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA