GRAZIA STYLE 2020: Най-добрите звездни визии

Каним ви на модно пътешествие с всички наши любими визии за 2020-а (досега!). Скачайте смело на борда!

Абсолютно всички големи събития, на които звездите биха могли да демонстрират перфектния си стил и безпогрешен усет към детайла, са отменени. GRAZIA използва този факт, за да си припомни някои от най-бляскавите, цветни и вълнуващи модни моменти, на които станахме свидетели за тези три месеца. 

БЛЯСЪК, ЗВЕЗДИ И СТАТУЕТКИ: "ЗЛАТЕН ГЛОБУС" 2020

00

Първата неделя на годината в Холивуд винаги е денят, в който се раздават наградите "Златен глобус”. На бляскава церемония в Лос Анджелис любимите звезди на аудиторията се събират, за да удостоят най-заслужилите си колеги с престижната награда. Червеният килим? Достатъчно е да споменем имената на Кери Уошингтън, Марго Роби, Дженифър Лопес, Никол Кидман, Гуинет Полтроу и Рийз Уидърспуун.

HIGH FASHION КОНЕ В НОВАТА КОЛЕКЦИЯ НА GUCCI

gucci

Италианският бранд представи колекцията си за сезон пролет/лято 2020 и освен истински грабващи кадри, заснети от Брус Гилдън, виждаме и много коне. Да, точно така, красивите животни позират рамо до рамо с моделите в ресторант, на бензиностанция, на плажа и дори в басейн. Видеото към рекламната кампания е заснето от Йоргос Лантимос, който има сюрреалистичната идея да ги превърне в неизменна част от позиционирането на новата линия.

АШЛИ ГРЕЪМ ЛАНСИРА PLUS-SIZE СВАТБЕНА КОЛЕКЦИЯ

ашли греъм

Ашли разказва, че е искала всяка жена да отиде в магазин на марката, да си хареса конкретна рокля и да остане с усещането, че е направила правилният избор, без да не се налага да преминава някакви допълнителни корекции. Звездата обосновава дизайнерското си начинание с аргумента, че булчинските рокли трябва да бъдат дръзки, брилянтни, красиви и представляващи всички форми на красотата.

ЗВЕЗДИТЕ НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ НА НАГРАДИТЕ "БАФТА"

bafta

На червения килим на наградите на Британската академия за филмово и телевизионно изкуство, които бяха раздадени в началото на февруари на бляскава церемония в Лондон, видяхме Марго Роби, Емилия Кларк, Кейт Мидълтън. А най-важното събитие за сезона...

РАЗХОДКА ПО ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ НА ОСКАРИТЕ

oscars

Когато става дума за сезона на наградите, без значение колко ръчно изработени couture рокли на Valentino е имало на Златните глобуси и колко диаманти са носили звездите по себе си на наградите БАФТА, нощта на Оскарите е тази, която има значение. Тоалетите за най-престижното събитие във филмовата индустрия изискват премерена доза провокативност, склонност към експерименти, елемент на социално послание и способност да създадат впечатление толкова голямо, колкото никое друго. 

ДЖЕЙ ЛО И КЕНДАЛ ДЖЕНЪР ЗА VERSACE

j lo

"По отношение на моята кариера, тази рокля наистина бележи постижение във времето. За мен Versace е синоним на нещо красиво. Мечта е да си сътруднича отново с моята приятелка Донатела в тази великолепна кампания и да създам нещо свежо, което е част от от емблематичната история на модата", казва Джей Ло, давайки нов глас на принта, който я направи модна икона.

ВИСШАТА МОДА СПОРЕД VALENTINO: ОБЕМИ, ЯРКИ ЦВЕТОВЕ И ДИЗАЙНЕРСКО ВЪОБРАЖЕНИЕ

valentino

Ирина Шейк, Кая Гербер и десетки други топмодели дефилираха на бляскаво шоу в Париж, за да покажат новата haute couture колекция на Valentino. Доминиращите цветове са розово, ментово, виолетово, а моделирете - структурирани, линейни, наситени с много ярки цветове и принтове.

КАПСУЛНАТА КОЛЕКЦИЯ НА КАЯ ГЕРБЕР ЗА JIMMY CHOO

кая гербер

От черните обувки с токчета и каишки от змийска кожа със заострени върхове до ботушите, цялата линия на Кая Гербер за Jimmy Choo е реално олицетворение на нейния личен стил. Одобряваме и обожаваме!

МОДНО ВДЪХНОВЕНИЕ ОТ АМАЛ КЛУНИ

00

Амал не е известна само с това, че е жената до Джордж Клуни, а и с това, че има истински неотразим стил, който заслужава внимание във всеки един момент!

LONDON FASHION WEEK: СИНЯТА КРЪВ НА BURBERRY

burberry

Британската модна къща винаги е била синоним на луксозна мода. През този сезон творческият екип на компанията отново залага на викторианската помпозност, която бе огледално отразена и в залата на ревюто. Есенно-зимната Ready-to-Wear колекция е ориентирана към high street модата и потребителите, които се вдъхновяват от ритъма на града.

РОЗОВАТА ИНВАЗИЯ НА СЕЛИН ДИОН

00

Певицата използва улиците на Ню Йорк, за да дефилира в розово и да ни накара да мечтаем за цветна и стилна пролет. Продължаваме да мечтаем и да се вдъхновяваме...

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA