Свежа спортна мода: 4 предложения от Теа Минкова

Красивата Теа Минкова, пардон, @teaminkova не само спортува редовно, за да поддържа перфектна фигура, но и го прави с много стил.

Когато работиш, отглеждаш деца и все пак искаш да имаш свободно време, трудно намираш мотивация за тренировка, колкото и да е близо лятото. Едно от любимите ни момичета в интернет пространството – прекрасната Теа Минкова винаги изглежда неотразимо. Макар да роди малката Амая в края на миналата година, половинката на Наум Шопов не е прекрачила дори на милиметър разстояние от перфектната фигура.

теа минкова

Днес се поразровихме в Instagram акаунта на Теа, която често публикува свои спортни снимки, за да почерпим вдъхновение от нейния стил и да се мотивираме за следващата тренировка, колкото и изтощаваща да е тя. Помнете, че от вас зависи да бъде забавно!

НЕУТРАЛНИТЕ ЦВЕТОВЕ МОГАТ ДА ВПЕЧАТЛЯВАТ

Без значение дали ще изберете активност на открито (само ако имате двор или тераса в момента), или на закрито, комбинацията между суитшърт и клин е тази, с която няма как да сбъркате. Изберете модели със закачливо послание, които ще покажат на света и хората около вас, че поводи за усмивка винаги има.

ЧЕРНОТО Е НОВОТО… ЧЕРНО

Знаете ли, че ако носите специализирани дрехи за фитнес, те не само ще ви осигурят лекота на движението, а и ще допринесат да изгорите повече калории, отколкото ако разчитате на обикновените си памучни дрехи?

Един от най-предпочитаните цветове за спортно облекло е именно черното. Винаги може да разнообразите с моделите, брандовете и кройките, а слънчевите очила са акцента, който превръща спортната визия в такава, писана по учебник… и достойна за Instagram фийда ви.

После ще искате да облечете спортния екип, за да покажете на всички тялото, за което работите толкова усилено.

ЯРКО И ПАСТЕЛНО, ВСЕ ПАК Е ПРОЛЕТ

Когато имате партньор за тренировки, винаги е по-забавно. Теа разчита на своята сестра Ая, а на кадър в нейния Instagram откриваме обща снимка, на която позират със спортни визии в ярки пастелни нюанси. Пролетта е тук, перфектното време за любимите ни цветове!

АКО Е ВКЪЩИ, НЕ ТРЯБВА ДА Е СКУЧНО

От началото на карантината всички сме в уюта на дома си, надяваме се и вие. Ако тренирате вкъщи, още повече в компанията на малките си деца, това далеч не означава, че е необходимо рутината и спорната ви визия да бъдат скучни. Теа отново залага на ярки цветове и клин с принт, който е комбиниран с изчистена блуза. Кадърът по-долу показва, че стига да искаме, можем да намерим време за всичко. Истински се възхищаваме на такива дами!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: КОГА СПОРТЪТ У ДОМА Е ОПАСЕН?

СУТРЕШНАТА ТРЕНИРОВКА ИМА ЕФЕКТ САМО АКО СПАЗВАТЕ ТЕЗИ 3 ПРАВИЛА

НАЧИНЪТ ДА НАПРАВИТЕ ВСЯКО УПРАЖНЕНИЕ ПО-ЕФЕКТИВНО

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA