Открихме любимия бански на Кендал Дженър и Дженифър Лопес

Запознайте се със сигурната тайна на секси кадрите за милиони... харесвания. 🔥

Доста често се случва да се появи тренд, който да завладее гардеробите на голяма част от холивудските ни любимки. Точно такъв е случаят с целия бански на бранда Gooseberry Intimates, който, заедно с горещите​​​​​ тела, това лято ще бъде сигурната тайна на секси кадрите за милиони... харесвания.

джей ло

Дженифър Лопес бе сред първите известни дами, които обличат вече иконичния морски модел. От 2017 г. насам, именно тя доста често може да бъде забелязана в близост до плажната ивица, спираща дъха ни в него, като дори този месец позира до басейна си вкъщи с модел в бял цвят.

587

Любимата ни Кая Гербер пък избира яркочервената вариация на банския за фотография в своя Instagram, докато Кортни Кардашиян позира върху пясъка, облечена в лилаво. Абсолютен, абсолютен огън!

кортни

Холивудският ултрасекси и провокиращ погледите бански с V-образно дълбоко деколте напомня на модата от 80-те и 90-те, но това не пречи да е най-горещият модел дори 30 години по-късно. Не бихме спорили с Кендал Дженър и нейната плажна визия, ами вие? Спокойно, не сме забравили - ще го откриете на цена от 99 долара в сайта на Gooseberry Intimates.

кендал дженър

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA