Открихме любимия бански на Кендал Дженър и Дженифър Лопес

Запознайте се със сигурната тайна на секси кадрите за милиони... харесвания. 🔥

Доста често се случва да се появи тренд, който да завладее гардеробите на голяма част от холивудските ни любимки. Точно такъв е случаят с целия бански на бранда Gooseberry Intimates, който, заедно с горещите​​​​​ тела, това лято ще бъде сигурната тайна на секси кадрите за милиони... харесвания.

Открихме любимия бански на Кендал Дженър и Дженифър Лопес

Дженифър Лопес бе сред първите известни дами, които обличат вече иконичния морски модел. От 2017 г. насам, именно тя доста често може да бъде забелязана в близост до плажната ивица, спираща дъха ни в него, като дори този месец позира до басейна си вкъщи с модел в бял цвят.

587

Любимата ни Кая Гербер пък избира яркочервената вариация на банския за фотография в своя Instagram, докато Кортни Кардашиян позира върху пясъка, облечена в лилаво. Абсолютен, абсолютен огън!

кортни

Холивудският ултрасекси и провокиращ погледите бански с V-образно дълбоко деколте напомня на модата от 80-те и 90-те, но това не пречи да е най-горещият модел дори 30 години по-късно. Не бихме спорили с Кендал Дженър и нейната плажна визия, ами вие? Спокойно, не сме забравили - ще го откриете на цена от 99 долара в сайта на Gooseberry Intimates.

кендал дженър

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA