Любимите обувки на Кая Гербер струват точно 107 лв.

Дори да имат милиони долари в банковите си сметки, супермоделите имат и спортни обувки, които носят постоянно (и които ние можем да си позволим!)

Ако през 90-те години на почит са били секси моделите, перфектните извивки и провокативните визии, поглеждайки към днешно време, супермоделите започват малко по малко да разбиват стереотипите и да изглеждат все по-нормално (разбирайте: спортно облечени), особено когато са следвани от десетки папараци по улицата.

https://www.instagram.com/p/B3fBhXmjTEO/

Харесваме Кая Гербер по много причини, но тази, че в банковата си сметка има милиони долари, но в същото време носи кецове за 55 паунда, със сигурност не е за пренебрегване! Разбира се, наивно ще е да твърдим, че звездите са като всички, но това е пример, който определено харесваме.

Кая носи Chuck Taylor All Star Classics както разхождайки се в Ню Йорк, за да си вземе кафе, така и по време на Седмицата на модата, когато често тича между ревютата на различни дизайнерски брандове.

Любимите обувки на Кая Гербер струват точно 107 лв.

Създаден още през 1917 г., но популяризиран през 1921 г. от баскетболиста Чък Тейлър, моделът с ниска подметка и емблематичната за бранда звезда, става абсолютно задължителна част от гардероба на съвременните млади момичета, които знаят какво искат и как да го постигнат.

Наличен е в доста различни цветове, както ще се убедите от линка по-горе, но Гербер рядко бяга от тъмните тонове. Разбираме я, все пак и ние сме изпитвали болката от това да стъпим в кална локва с бели обувки.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA