Любимите обувки на Кая Гербер струват точно 107 лв.

Дори да имат милиони долари в банковите си сметки, супермоделите имат и спортни обувки, които носят постоянно (и които ние можем да си позволим!)

Ако през 90-те години на почит са били секси моделите, перфектните извивки и провокативните визии, поглеждайки към днешно време, супермоделите започват малко по малко да разбиват стереотипите и да изглеждат все по-нормално (разбирайте: спортно облечени), особено когато са следвани от десетки папараци по улицата.

https://www.instagram.com/p/B3fBhXmjTEO/

Харесваме Кая Гербер по много причини, но тази, че в банковата си сметка има милиони долари, но в същото време носи кецове за 55 паунда, със сигурност не е за пренебрегване! Разбира се, наивно ще е да твърдим, че звездите са като всички, но това е пример, който определено харесваме.

Кая носи Chuck Taylor All Star Classics както разхождайки се в Ню Йорк, за да си вземе кафе, така и по време на Седмицата на модата, когато често тича между ревютата на различни дизайнерски брандове.

52587

Създаден още през 1917 г., но популяризиран през 1921 г. от баскетболиста Чък Тейлър, моделът с ниска подметка и емблематичната за бранда звезда, става абсолютно задължителна част от гардероба на съвременните млади момичета, които знаят какво искат и как да го постигнат.

Наличен е в доста различни цветове, както ще се убедите от линка по-горе, но Гербер рядко бяга от тъмните тонове. Разбираме я, все пак и ние сме изпитвали болката от това да стъпим в кална локва с бели обувки.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA