Бела Хадид получава наградата за най-странно модно решение това лято

Супермоделът определено ни изненада с последната си визия. Или пък не?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 31 август 2020

Прозрачни рокли, изрязани топове и безсрамно къси панталонки - може да се каже, че сме свикнали да виждаме бельото на Бела Хадид доста често. Понякога дори липсата му. Най-новата визия, която любопитните папараци и фенове на супермодела обаче уловиха по улиците на Ню Йорк, със сигурност не е ежедневното решение на дилемата "нямам какво да облека”!

https://www.instagram.com/p/CEXHI2VgtIV/

В началото на уикенда по-малката сестра Хадид бе забелязана с широк плисиран панталон в черно, големи обеци и прозрачно боди, покриващо гърдите й само с черна лента, която оставя не малко, а почти нищо на въображението. И въпреки че то има дълги ръкави (също прозрачни), нормално е погледите на всички да клонят в друга посока.

Близки приятели на Хадид споделят, че тя е била напът към репетиция за видеомузикалните награди на MTV, където ще представи победителя в една от категориите. Казваме това, защото се предполага, че зад кулисите Хадид се е срещнала с бившия си приятел The Weeknd. 

57

Макар че двамата са в добри отношения, техните почитатели предполагат, че визията на Хадид е искала да покаже на музиканта какво изпуска - нещо, което момичетата често правят след раздяла. Ние сме по-скоро на мнение, че Бела е достатъчно себе си и няма нужда от повод да изглежда добре както със, така и без дрехи. 

Неотдавна Хадид изрази и позицията си в светлината на движението Black Lives Matter и съпъстващите го протести. "Искам младите момичета и момчета да знаят, че е добре да използват гласа си и да изискват справедливост за това, което е важно за тях. Искам те да знаят, че е добре да са съпричастни и нежни, но в същото време да искат и да споделят истината", казва тя пред Elle.

https://www.instagram.com/p/CEiFIX9A3ns/

Бела изрази съпричастност и към своите цветнокожи приятели и колеги, които често се сблъскват с тъмната страна на модната индустрия. "Мразя това, че някои от моите черни приятели се чувстват гадно. Дори да седят на първия ред, те не се чувстват приети. Нашата индустрия трябва да се отнася до индивидуалност, но истината е, че много хора все още са дискриминирани поради точно тези различия."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA