Най-впечатляващите визии от кинофестивала във Венеция

Вълнуващо е отново да отправим погледите си към бляскавите червени килими, нали?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 септември 2020

Тазгодишният филмов фестивал във Венеция е първото голямо събитие от светския календар, което се провежда след началото на пандемията. Организаторите на 77-мото издание на "Мостра" предпочитат физическия контакт при разказването на вълнуващите кинематографични истории и предвиждат ограничено холивудско присъствие, спазване на социална дистанция и задължително носене на маска на закрито - неща, с които всички ние започваме да свикваме малко по малко.

Разбира се, измежду хитовите заглавия, които ще получат своята премиера в рамките на фестивала, погледът на GRAZIA се спря и върху червения килим, където въпреки всичко, блясъкът и екстравагантността присъстват в абсолютната си цялост.

Председателят на журито на фестивала - неповторимата Кейт Бланшет се появи на червения килим с тоалет на Armani, Тилда Суинтън заложи на Chanel, а разхождайки перфектни визии видяхме още Тейлър Хил, Естер Експозито и Мадалина Генеа, които за пореден път ни увериха, че красотата е многоизмерна.

В галерията по-горе събрахме най-впечатляващите визии, които са толкова очарователни и връщащи към нормалността, че бе трудно да ги подминем. Фестивалът определено показва, че стига да се адаптираме към ситуацията, може да направим нещата така, както сме свикнали да се случват до този момент.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA