И вие можете да си позволите любимите обувки на Джей Ло

Не се шегуваме, струват по-малко, отколкото вероятно предполагате.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 октомври 2020

Докато повечето от нас все още търсят перфектната Zoom визия или онази, с която се налага да излизаме навън, Дженифър Лопес няма проблем с това да заблести от глава до пети. Прави сте, усетихме иронията в това изречение, все пак говорим за Джей Ло. 

За да излезе в Западен Холивуд вчера, Jenny From the Block координира ярък розов пуловер с подходящ колан Versace и черна пола молив с крокодилски принт, а за да завърши аутфита си залага на чифт бляскави розови обувки от змийска кожа, направени лично по неин дизайн за линията DSW.

Най-хубавото е, че обувките са в повече от достъпния клас и можете да ги откриете на сайта на марката за само 70 долара.

Освен линията обувки, наскоро Джей Ло си партнира с Coach за първата им съвместна дизайнерска колаборация, при това броени дни след като представи горещия си дует с Малума за саундтрака на лентата Marry Me, която очакваме навръх Свети Валентин догодина.

"Когато навлязох в индустрията, повечето хора не ме приемаха сериозно. Казах, че не искам да правя определи неща", споделя самата тя в свое скорошно интервю. "Трябваше да се откъсна от мнението на останалите и да убедя някой да ме вкара в първата романтична комедия, която беше "Сватбеният агент". 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 Фотография: Instagram/@JLo, Ramona Rosales

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA