32 доказателства, че Синди Крауфорд е безспорната модната икона

Синди Крауфорд е прекалено много неща, за да бъдем като нея, но по отношение на стила - все пак изглежда някак възможно.

"Никога не изглеждам като Синди Крауфорд, дори когато се събуждам", споделя... Синди Крауфорд. Започвайки следните редове така, има два варианта за логично продължение - традиционното и до болка познато на всички твърдение, че няма нужда от излишни думи, защото супермоделът на 90-те отдавна се е превърнал в икона. Или просто тихо съгласяване с факта, който трудно може да бъде оспорен.

Въпреки че самата тя казва, че не иска да бъде красива през цялото време, защото "очакването винаги да си перфектен е наистина изморително", майката на Кая Гербер го постига.

Без значение дали ще е по улиците на Ню Йорк или някъде около студиата в подготвяне на следващата голяма фотосесия, тя някак изглежда повече от просто нормално. Ще пропуснем информацията, че през февруари навърши 55, оставяйки на разположение нейните тайни за красота, както и над 30 модни вдъхновения в галерията по-горе. После ще ни благодарите! 

Всъщност не е задължително да го правите, но защо пък не?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA