Моден Q&A блиц с Леони Хан

Припомняме си ексклузивната среща с любимото ни онлайн момиче. Здравей, Леони!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 април 2021

Измежду всички фалшиви последователи, еднообразно съдържание и опити за привличане на внимание, в интернет пространството има и няколко толкова ярки присъствия, от които трудно можеш да откъснеш поглед. Да, Леони Хан е сред тях. Немската блогърка дава началото на кариерата си като инфлуенсър преди седем години, създавайки OhhCouture.com. Сега тя винаги е на първия ред на ревютата в световните модни столици. Dior, Louis Vuitton и още куп дизайнерски брандове работят с нея, а зад гърба си има и аудитория от над два милиона последователи, които очакват да чуят и видят нейната гледна точка за нещата.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

В ексклузивно интервю за GRAZIA България в началото на май миналата година, с Леони успяхме да поговорим за работата на инфлуенсърите, страстта към модата и всичко зад кулисите. Макар да комуникирахме от разстояние, отдадеността и вниманието към това, което тя прави, нямаше как да останат незабелязани. Леони обича работата си и нито за секунда не приема възможността да се занимава с нея за даденост. Напротив, макар че вече има милиони хора, които я обожават, тя продължава да се труди упорито, защото знае, че успехът изисква постоянство. "От опита научих, че можеш сам да отваряш вратите си, стига да работиш здраво и да вярваш в своите възможности", споделя Хан в моден блиц за GRAZIA, който споделихме на страниците на списанието тогава.

Използваме уикенда (и красивото начало на новия сезон), за да си припомним нейните ценни съвети и цветни виждания.

Модата за мен е… забавление, креативност и начин да изразиш себе си.

Никога не излизам от вкъщи без… телефона ми и нещо за хапване.

В чантата ми ще откриете… гланц за устни, слънчеви очила, фиби… нищо твърде неочаквано.

Винаги търся… цветно вдъхновение. Обичам да експериментирам!

Най-лудото нещо, което се е случвало по време на Седмицата на модата… Трудно е да се избере само едно.

Най-погрешното схващане за работата на инфлуенсърите е… че всичко е спонтанно. Истината е, че има много планиране и стратегическо обмисляне във всяка една идея.

Това, което винаги споделям с аудиторията си… Тоалети, настроението ми и източници на вдъхновение.

А това, което не споделям… Харесва ми да мисля, че съм отворена книга. Споделям с последователите си почти всичко, включително срещите и разговорите, които водя с майка си.

Когато започнах работата си, ми се искаше да знам, че… поемането на рискове винаги се отплаща, дори не по начина, по който очакваш.

Вярвам, че ключът към успешния стил е… увереността. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA