Steal Her Style: Кристин Дейвис в жълто и бяло

Също както в края на 90-те, и сега гардеробът на Шарлот Йорк-Голденблат е пълен с вечни модели.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 септември 2021

Стилът на Кари Брадшоу можем да опишем с думата "statement". Този на Шарлот Йорк-Голденблат обаче революционизира разбиранията за елегантна мода още в оригиналния вариант на "Сексът и градът", благодарение на всичките високи токчета, семпли силуети и дизайнерски творения от Tiffany & Co., Burberry, Cartier и Dior.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: САРА ДЖЕСИКА ПАРКЪР ОТНОВО ОБЛЕЧЕ ПАЧКАТА НА КАРИ

57

За продължението на попкултурния феномен, озаглавено "And Just Like That...", костюмните дизайнери обличат Кристин Дейвис главно в пъстри модели, съчетани с изтънчени обувки на висок ток.

Последната визия, забелязана по улиците на Ню Йорк, категорично не е за пропускане. Бялата риза с полупрозрачен буфан ръкав е дело на Anne Fontaine, малката бяла чанта е Dior, жълтите красиви обувки - Manolo Blahnik, но най-впечатляваща остава полата с жълти бродерии от Zac Posen.

Както може да се досетите, тя е напълно изчерпана, което приближава Кристен още повече до статута на модна икона.

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: INSTAGRAM АКАУНТ НИ ВОДИ ПРАВО В ГАРДЕРОБА НА "СЕКСЪТ И ГРАДЪТ"

Работата по reboot-а продължава с пълна сила и се очаква на екран да видим Миранда, Кари и Шарлот, които се "ориентират в пътуването от сложната реалност и приятелството през 30-те до още по-сложната реалност и приятелството през 50-те."

Голямата премиера ще бъде в края на тази календарна година.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA