Всички (не)достъпни визии от продължението на "Сексът и градът"

Голямата ябълка отново приветства Шарлот, Миранда и Кари. Те, разбира се, отново изглеждат впечатляващо.

"Сексът и градът" се завръща скоро, но страхотните модни решения вече са тук →→

Кремав ленен гащеризон Claude Montana от Replika Vintage в Ню Йорк и очарователен копринен, флорален блейзър, дело на Dries Van Noten.

Блейзърът може да откриете тук.

Блузата е Stella McCartney, асиметричната пола - Balenciaga, чантата - ръчно изработена в Милано с продажна цена от над 5000 евро, а малката чантичка за "отпадъците" на кучето - Burberry.

Полата можете да откриете тук.

Този кадър не позволява да видите добре чантата от плат на Миранда, но е с лика на Бърни Сандърс. Цветната палитра върху роклята е излята от творческия екип на Dries Van Noten. Цената ѝ е точно 472.50 паунда.

Роклята можете да откриете тук.

Не е ясно дело на кой визионер е ризата с буфан ръкав в цвят фуксия, но очарователната пола е от последните творения на Alexander McQueen и може да я добавите в гардероба си срещу 1270 паунда. Чантата? Louis Vuitton.

Полата можете да откриете тук.

Ето цялостен стайлинг според разбиранията на Миранда Хобс. Карирана риза-рокля от L'Agence и сандали с платформа Maje.

Миди рокля от Emilia Wickstead е изборът на Шарлот за неделен брънч. Любопитното е, че все още не е изчерпана и шансът да се сдобиете с нея за "скромните" 723 паунда е доста голям. Ако случайно забогатеете, разбира се.

Роклята можете да откриете тук.

Нямаме детайли за дрехите, но най-впечатляващото тук са аксесоарите. Иконичната baguette чанта на Fendi е допълнена от очарователни сандали YSL Farrah.

Синтия Никсън с гащеризон в цвят бордо от не чак толкова нашумелия бранд Likely NYC.

Напълно неизненадващо, отново в розовата гама, Сара Джесика Паркър носи рокля от Carolina Herrera, съчетана с колан от архива на първия филм. Още по-неизненадащо, обувките ѝ са винтидж Manolo Blahnik.

И понеже сме искрено добри, решихме да допълним галерията с още няколко сладки фотографии от снимачната площадка.

Какво ли се случва тук?

Ако тук не падат 2000 понички от небето, не знаем какво би могло да шокира до такава степен екранните любимки.

Кой няма търпение за голямата премиера?

Със или без Саманта (отговорът е "без", но все пак), "Сексът и градът" ще получи своята дългочакана реинкарнация съвсем скоро и верните фенове на попкултурния феномен броят минутите до големия момент.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗАЩО "СЕКСЪТ И ГРАДЪТ" НЯМА НИТО ЕДИН КОЛЕДЕН ЕПИЗОД?

Докато очакваме официалната премиерна дата (вероятно в края на тази или началото на следващата година), решихме да направим още една разходка из снимачната площадка на продукцията, този път с око, фокусирано върху чудесните визии на екранните Кари, Шарлот и Миранда.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: САМАНТА НЯМА ДА БЪДЕ В ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА "СЕКСЪТ И ГРАДЪТ", НО...

Засега знаем, че предстоящият спиноф със сигурност няма да бъде нов прочит на класическата история, а ще се фокусира върху трите героини, които се "ориентират в пътуването от сложната реалност и приятелството през 30-те до още по-сложната реалност и приятелството през 50-те."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA