Кейт Мидълтън пристигна в Дания с блейзър за 99.95 лв.

Нов ден, нова визия на Кейт Мидълтън, която да декодираме и обожаваме.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 февруари 2022

Кейт Мидълтън пристигна в Копенхаген, за да фокусира вниманието си върху ранното детско развитие.

Разбира се, спазвайки неписаното правило директно да стартираме с впечатляващата ѝ визия, уточняваме, че го направи с любимия си червен блейзър Zara, който носи за първи път през 2020 г.

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 16 ЛЮБИМИ МОДЕЛА ОТ ГАРДЕРОБА НА КЕЙТ МИДЪЛТЪН

Структурираният модел с островръх ревер, дълъг ръкав и подплънки на раменете е наличен онлайн за 99.95 лв., а обиците, подчертаващи неговата ефектност, са дело на датската бижутерка Maria Black. Цената им обаче е няколко пъти по-висока.

Посещението на Кейт е първият ангажимент от работата на нейния Център за ранно детство извън територията на Обединеното Кралство, затова графикът включва поредица от срещи в двудневния престой на територията на страната.

Съпругата на принц Уилям посети екип на университета в Копенхаген, който изготвя специфичен проект, свързан с психичното здраве, а след това отиде в пространството PlayLab на LEGO Foundation, създадено с цел изучаване значението на играта и нейното предполагаемо приложение в обучението. Въпреки че беше с високи обувки, Кейт се качи и се пусна по пързалката.

57

Няколко часа по-късно Мидълтън посети Детския музей в града, за да разговаря със здравни експерти, които помагат на децата да водят "по-полезни и чувствителни разговори със своите родители", а още преди пристигането ѝ, публичните представители на двореца Кенсингтън споделиха допълни подробности за пътуването, обяснявайки, че херцогинята ще отдели време да разбере как Дания е създала "култура на ранно детско развитие", използвайки физическото здраве, силата на природата, взаимоотношенията и ученето чрез игри в първите пет години.

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВИЖТЕ РОКЛЯТА, С КОЯТО КЕЙТ МИДЪЛТЪН СЕ ПОЯВИ НА УИМБЪЛДЪН

По-късно днес Кейт ще се присъедини към датската принцеса Мери, за да се запознае с проект на нейната фондация, който се фокусира върху защитата на жени и деца, станали жертва на домашно насилие.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA