Блейк Лайвли никога не е работила със стилист

Това, разбира се, не я спира да изглежда зашеметяващо. Във всеки един момент.

Ако върнете лентата назад, за стотни от секундата ще стигнете до извода, че след няколко години под светлината на прожекторите, Блейк Лайвли категорично се превърна в модна икона.

"Не работя със стилист, никога не съм", споделя тя в ново видео от поредицата Life in Looks на американския Vogue.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ИСКАМЕ ОРАНЖЕВИЯ КОСТЮМ НА БЛЕЙК ЛАЙВЛИ, АКО МОЖЕ ВЕДНАГА

блейк лайвли

Вече традиционният за модната Библия момент започва с далечната 2005 г., когато Лайвли изиграва първата си голяма роля в "Женско братство". "Тези обувки са много 2004 г.", казва тя, преди да продължи към годините на "Клюкарката" - именно периодът, в който всъщност стана звезда с главно "З".

Пример е жълтата рокля на Ralph Lauren, която Серина носи в края на първи сезон. "Ерик Дейман, нашият костюмен дизайнер, беше толкова зрелищен и изобретателен. Той изведе идеята героите наистина да имат поглед към следващото ниво."

Блейк Лайвли

Големият момент може би се случва през 2014 г., когато Блейк стъпва на червения килим в Кан с рокля Gucci по поръчка, придружена от бижута Lorraine Schwartz. "Обичам бижута, това е толкова важна част от стила. Лесно е да кажеш, че нещо изглежда семпло, ако има 500 карата диаманти."

Разбира се, финалът е появата на тазгодишната Met Gala, която се случи с богато украсен дизайн от Atelier Versace, олицетворяващ Статуята на Свободата и самия Ню Йорк.

Блейк Лайвли

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БЛЕЙК ЛАЙВЛИ НАМЕРИ РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА С ПАПАРАЦИТЕ

"Участвах много в дизайна на роклята – не знам дали е защото съм Дева или защото имам нужда от живот", споделя Лайвли. "Вместо да гледам модата на позлатената епоха, исках да погледна архитектурата. Ню Йорк е критична част от това, което съм. Затова исках да пристигна на червения килим и вместо да представям себе си, роклята да се представи сама."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA