Открихме новата любима блуза на Кейт Мидълтън

Две неща за нея: струва 129 паунда и следва един от най-горещите трендове на летния сезон.

Кейт Мидълтън показа истинското значение на елегантна формалност по време на всички празненства около платинения юбилей на Нейно Величество, но сега ни демонстрира какво точно е dress it down.

В поредица от нови кадри виждаме как херцогинята на Кеймбридж пече торти "за местната общност в Кардиф, която ще се наслади на улично парти по случай платинения юбилей" в компанията на Шарлот, Джордж и Луи.

И макар сладкарските ѝ умения все пак да заслужават внимание, фокусът на обектива се насочи към страхотната розова блуза с гингам каре. Следващо една от най-горещите тенденции на този сезон, предложението с яка от Brora е "отличен начин да прегърнете тренда на яките".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КЕЙТ МИДЪЛТЪН ПРИСТИГНА В ДАНИЯ С БЛЕЙЗЪР ЗА 99.95 ЛВ.

Това далеч не е първият път, в който съпругата на принц Уилям носи модел на марката - по време на миналогодишното кралско турне в Шотландия тя облече няколко блузи с волани, дело на бранда.

Противно на очакванията ви, блузата все още е налична онлайн в някои размери, но ако смятате да последвате примера на Кейт, съветваме да сте бързи. Знаете, че модните попадения на дамите от британското кралско семейство се продават по-бързо от току-що изпечена тава с френски кроасани.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA