Платната на Матис оживяха в дебютната колекция на A/Raise

A/Raise

A/Raise

A/Raise

A/Raise

A/Raise

A/Raise

A/Raise

A/Raise

A/Raise

A/Raise

A/Raise

A/Raise

„За художника-творец няма нищо по-сложно от рисуването на роза, защото първо той трябва да забрави за всички рози, нарисувани преди това.” За младия дизайнер това е не по-малко важно: трябва да откриеш своя индивидуален почерк и да забравиш за конкурентите си. Създателката на украинската марка A/Raise Елена Берьозкина успява в това.

Дебютната колекция е вдъхновена от творбите на Анри Матис, от ярките живописни комбинации и флорални мотиви. В новите модели на дизайнерката майсторски са съчетани емоции, цвят и форма.

Знаменити танцьори обличат туники с буфан ръкави и скъсени блузи с дълги шлейфове, които дизайнерката римува съчетава с клинове и панталони палацо.

A/Raise
Цветята от картината „Букет" се разпръсват по копринената повърхност на романтично изрязани рокли, мини-комбинезони и трапецовидни поли.

A/Raise
В някои облекла дизайнерката увековечава образа на „Стоящата Зора”, като я облича в кафтан от деним с ивица от златни шевици и предоставяйки специална алтернатива, състояща се от суитшърт с качулка и пола до глезена, искряща като истинско злато.

 

 

Сърцата и на най-изисканите дами ще бъдат покорени от джинсите и панталоните с висока талия и набор около глезена. Те ще се впишат идеално в базовия гардероб и ще добавят празничност към небрежня шик.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA