Как да носим панталони с мъжка кройка - трите тайни на есен 2019

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 02 септември 2019

Сако и панталони COS; пуловер Holiday Boileau

Сако и панталон Acne Studios; пуловер H&M Studio

Сако и блуза Magda Butrym; панталон Chanel

Палто и пуловер Max Mara; ризаLiu Jo; панталони Tommy Hilfiger; маратонки Off-White

Отляво: сако и блуза Magda Butrym; панталони Chanel. Отдясно: пальо WOS; риза и панталони Iro; топ Range; колан Magda Butrym; кецове Salvatore Ferragamo

Жакет Diego M; пуловер Dsquared2; панталони Agnona; маратонки Off-White

Палто Genny; топ Jacquemus; панталони Brunello Cucinelli
 

В предстоящия есенен сезон със сигурност не можете да минете без поне един чифт панталони с мъжка кройка. Овладяването на мъжкия стил започва с монохромни варианти. Обличането в един цвят изобщо не е скучно и далеч не е лесно: трябва просто да уловите подходящия нюанс на пуловера, но модния трик си струва усилията.

Скучната сива гама на любимия ви костюм може бъде съживена с провокиращ животински принт (зебрата е основният фаворит на дизайнерите тази есен). Риза, обувки и дори колан с тази шарка могат да се справят със задачата. Не се страхувайте да носите „дивите" разцветки - те ще добавят свежест и секси излъчване на визията ви.

И разбира се, не забравяйте за 70-те години на миналия век, които тази есен се сдобиват с диахромна актуализация: чифтът черни панталони със сигурност трябва да бъде придружен от снежнобяло сако или палто с широки ревери.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA