Тъмен карамел и ирис са любимите нюанси на модерната жена тази есен

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 21 октомври 2019

От началото на есента Instagram е пълен с тоалети в уютни кафяви оттенъци. Най-харесвани и споделяни са нещата с цвят на тъмен карамел, канела и ирис. Тези затоплящи нюанси идеално се вписват в есенния пейзаж и ви позволяват да създадете фотогенична визия за всякакви поводи.

Можете да се обличате в карамел от главата до петите. В същото време, не е необходимо да избирате нещата тон в тон - смесете няколко нюанса кафяво наведнъж, за да създадете впечатляващ многолик тоалет.

Оттенъкът на канела върви добре със спокойната базова палитра: сиво, черно, бяло, бежово. Печелещите комбинации може да видите при модни блогъри.

Възхитителен е дуетът от обемен плетен пуловер в нюанс на тъмен карамел с трикотажни панталони в цвят графит. Панталонът с цвят на канела, комбиниран с бяла тениска е друг от любимите за ежедневието в офиса. И ако си избирате есенно палто, обърнете внимание на модела в цвят на ирис - той ще изглежда не по-малко модерен от модела с нюанс camel.

Кожените неща изглеждат особено впечатляващи в нюансите на тъмен карамел: дъждобрани, ризи, панталони и поли.

View this post on Instagram

Fashion week uniform 🐻

A post shared by Darja Barannik (@darjabarannik) on

Акцент при модерните жени се оказват и романтичните блузи, рокли и якета с нюанс на канела и с актуалните карета и точки.

Аксесоарите с цвят на кондензирано мляко и ирис сред модните редактори и блогъри също се радват на специално внимание тази есен. Ботушите, коланите и чантите в карамелен цвят ще направят визията ви изразителна и оригинална.

View this post on Instagram

Mid-week solution.. @loewe 😎

A post shared by HOLLY TITHERIDGE (@_hollyt) on

View this post on Instagram

The healthy kind of tan.. 👌🏼

A post shared by HOLLY TITHERIDGE (@_hollyt) on

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA