Да, има правилен начин да носите барета

Този преходен аксесоар е дозата ретро шик, от която гардеробът ви има нужда. Et voilá!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 октомври 2020

Популярността на баретите варира между 0 и 100% в последните няколко години. Каквото и да е мнението ви за нея, съветваме да се престрашите и да добавите една в гардероба си още тази есен! Звездите в галерията по-горе ви дават 17 идеи как да я съчетаете, а ние - 4 съвета, с които да приковете погледите към себе си.

Носете я с приглушен грим. Хората обикновено се притесняват, че баретата изглежда "прекалено много". Един от начините да се подсигурите, че това не е така, е като поддържате грима си минимален. Френските жени са известни с подхода си "less is more", така че заложете само на спирала, балсам за устни и руж. 

Използвайте между сезоните. Красотата на баретата е, че е достатъчно тежка, за да поддържа главата ви топла през зимата, но и достатъчно лека, за да я носите през пролетта. Съчетава се добре с преходни тоалети като рокли с дълги ръкави и кожени якета, така че е идеална както за есента, така и за пролетта.

Нека баретата бъде на фокус. Ако се чувствате готови да бъдете различни, цветната барета е лесен начин да направите изявление. Може да се облечете в черно от глава до пети, но яркочервената шапка ще промени цялостната ви визия!

Не забравяйте романтиката. Причудливият дух на баретата може да бъде координиран с волани, прозрачен текстил, цветя и перли, за да получите мечтаната естетика, към която се стремят дамите в Париж.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA