Горещи модни идеи за всяка (бляскава) вечер навън

Разбира се, че ще искате да излизате навън. Разбира се, че ще ви помогнем да решите с какво.

ТИ ЛИ КАЗА БЛЯСЪК? Ефектен гащеризон с не по-малко бляскав колан и обувки, които да свалите чак в края на вечерта. Звучи ни като страхотна първа стъпка.

Get the look: Гащеризон с колан Marc Bouwer, обици H&M, обувки Asos

ОЦВЕТЕНО В МЕТАЛИК Така де, винаги може да заложите на него, когато се уморите от златната перспектива.

Get the look: рокля Aidan by Aidan Mattox, обувки Via Spiga

И СЕКСИ, И КОМФОРТНО Понеже изборът на връхна дреха през пролетта винаги е грешен, заложете на елегантна рокля и палто, което да сложите върху себе си само в краен случай.

Get the look: рокля Allen Schwartz, палто от изкуствена кожа Zara, колие H&M, обици A New Day

ТОЛКОВА ГОРЕЩО, ЧЕ ЧАК ПАРИ Дори да е просто за girls' night out, червената рокля, показваща точно толкова, колкото трябва, често е логичен избор.

Get the look: рокля Marc Bouwer, обици H&M

ФОРМАЛНАТА СТРАНА НА НЕЩАТА Ако излизате на среща или вечеря с приятелки, но доскоро сте били в офиса, не правете драстична промяна. Вдигнете косата в кок и подчертайте устните, достатъчно е.

Get the look: костюм Zara, перли H&M

Фотография: Ryan Arnell Стайлинг: Victoria Rodriguez Модел: Melanie Suarez @ Marilyn Agency Грим: Vadee Коса: Denis Perani

С бавна, но сравнително уверена скорост, нощният живот започна да се завръща в познатите ни до този момент форми. Ако сте сред най-нетърпеливите отново да привличате горещи погледи в най-изисканите downtown локации, значи сте дошли на правилното място.

Разбира се, че GRAZIA има отговор на всички потенциални модни дилеми, но специалната ни селекция с предложения за бляскав стайлинг по-горе е посветена на искреното вълнение от това, че малко по малко започваме да излизаме навън по-често. А сам по себе си, поводът заслужава много, много внимание.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA