Модата отминава, маратонките остават

Първата покупка в списъка за новия сезон? Чифт спортни обувки.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 25 август 2021

Без значение дали тренирате редовно тенис, правите сравнително нередовно кардио или бягате далеч по всевъзможни начини от активностите, които не са тичане към магазина за сладолед точно преди да затвори, изборът на правилен чифт дамски спортни обувки е от решаващо значение. Не само за предотвратяване на евентуални контузии, но и за оптимизиране на ежедневието до абсолютния максимум. А и така де, ако трябва да сме честни, кой ще откаже ново попълнение в гардероба си?

0

За маратонките с любов...

Не сме Кари Брадшоу и благодарение на Кристен Стюарт, вече оставихме в миналото погрешните представи за това как е невъзможно спортните обувки да бъдат еквивалент (че дори и повече) на високите токчета и че те не могат да подхождат на елегантна рокля, костюм или друг по-формален вариант на облекло.

Важно е обаче да имате предвид, че дишащите обувки, които вършат чудесна работа за сутрешната разходка на кучето ви или поява на червен килим, съвсем може да не отговарят на изискванията откъм сигурност и стабилност при вдигане на тежести или високоинтензивни тренировки. Хубавото е, че добрата обувка вече не означава да се жертваме в името на естетиката, защото ако носим "грозни” маратонки, го правим нарочно. Навсякъде има модерни цветове, а най-горещите принтове сами се пренасят директно върху актуалните дамски спортни обувки.

Особено с началото на предстоящата есен и темпото на живота в големия град, маратонките винаги ще водят с няколко точки.

0

Защото, а не защо...

ИМА ТОЛКОВА МНОГО ВАРИАНТИ. Разнообразието и обемите на пазара са толкова впечатляващи, че е искрено престъпление, ако се придържаме към един-единствен модел. В случай че искаме да бъдем максимално релевантни спрямо последните тенденции и максимално практични по отношение на спорта, достатъчен е бърз поглед към огромния набор на ССС, където откриваме десетки любими брандове като Adidas, Reebok и Converse, но и редица други марки, осигуряващи стил, комфорт и приятни за окото цени. Последните модели ще откриете както в уюта на физическите магазини, така и на клик разстояние на ccc.eu.

Позволяват ни да бягаме бързо. Сещате се, ако настане зомби апокалипсис или някой забележи Риана наоколо. Тичането ще се случи доста по-трудно, ако сме с джапанки. Повярвайте ни, няма нужда да го пробвате. 

0

Дават ни шанс да се изразим. Истината е, че обувките говорят доста за човек. Чисти, мръсни, цветни, неутрални. Те са абсолютно олицетворение на личните предпочитания.

Резултати, но само добри. Няколко изследвания от последните години показват, че е желателно, когато става дума за бягане или други спортни активности, да имаме специален чифт обувки за целта. Така шансовете за успех се увеличават с до 36%. Светът е в краката ни! Буквално.

Още спортни модели и вдъхновения ще откриете на ccc.eu/bg.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: pexels.com 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA