Перфектният панталон за парти тоалет

Ако още се чудите какво да облечете в новогодишната нощ...

Димитрина Иванова
Димитрина Иванова 28 декември 2021

Фотография: Instagram @@joanavaz_

Отброяваме последните дни от 2021-ва и ни се иска да посрещнем 2022-ра шумно, забавно и, разбира се, бляскаво. Какво да облечете в новогодишната нощ ли? Един скрол в Instagram може би веднага ще ви вдъхнови, а със сигурност сред постовете на модните инфлуенсъри ще видите яркото присъствие на точно този панталон в златисто, обсипан изцяло с пайети.  Свободна му кройка и високата талия го прави подходящ почти за всяка фигура, като издължава силуета и може лесно да прикрие по-широкия ханш. Е, ако сте по-ниски, ще се наложи да го скъсите, но пък това съвсем не трябва да ви отказва да заблестите с него на следващото парти.

С какво можете да го комбинирате? Хубавото на точно този панталон е, че дори с пуловер (едноцветен или на райе) и макси колие може да се превърне в един комфортен тоалет, ако сте решили да бъдете у дома със семейството си на празниците. Което не означава, че не трябва да имате най-добрия стайлинг, нали. Пък дори и да сте обули най-удобните си кецове.

Но ако ще посрещате Новата година в по-изискана обстановка, тогава можете да избрете блейзър (може да е и в бяло, и в черно) или пък някоя едноцветна копринена риза. По-добре да не бъде в принт, защото панталонът е достатъчно активен и открояващ се, а неутралните тонове дават добър баланс. Високите токчета ще дадат завършен вид на този тоалет и още повече ще издъжат фигурата ви, а изящните бижута (задължително в златисто, а може и с перли) ще напарвят така, че да заблестите още по-ярко и ще направят визията ви още по-празнична.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA