Най-любимите ни модели бански за лято 2022

Въпросът: Кои са трендовете този сезон? Отговорът: Нека ви ги покажем още сега.

Лятото е време за море. И за коктейли. Независимо дали сте в градския басейн или на някое топло място точно до плажната ивица, имате нужда от любими и удобни бански. Затова подбрахме най-интересните предложения, точно навреме за най-горещия месец на годината.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВЛИЗАМЕ В РЕЖИМ VIBRANT SUMMER VACATION

бански

ФЛОРАЛЕН ПРИНТ

Както миналата, така и тази, а и всяка следваща година, цветята са на почит. Ако ви е писнало от тях, може да разнообразите с лимони, авокадо, ягоди, малини и всякакви други плодове или различни геометрични фигури.

бански

ЖИВОТИНСКИ ПРИНТ

Това лято зебрата, леопардът и тигърът отново са в топ класациите. Дори класически бански с връзки и триъгълни чашки ще е достатъчен да прикове вниманието на околните, така че не прекалявайте с аксесоарите.

бански

ПЕРЛЕН БЛЯСЪК

Красивият перлен плат започна да се прокрадва из моделите още миналата година, но това лято можем гордо да заявим, че е точно в десетката. Кожата ви ще изглежда още по-блестяща и нежна с него, без да е необходимо да е шарен.

бански

РЕТРО КАТО МЕРИЛИН

Носталгичните ретро силуети са на мода, а кройките на банските не са изключение. Висока талия е харесвана от Мерилин Монро и Брижит Бардо, а ние нека не забравяме, че тя визуално издължава краката и вталява. Доста.

ВОАЛИ И РЪКАВИ

Тези акценти се настаниха трайно в разбиранията за банските. Взаимствани от роклите и топовете със същите украски, подобни модели със сигурност дават усещането, че не носиш само парче плат, а истинско бижу. Разбира се, внимавайте с аксесоарите.

бански

ВРЪЗКИ, ВРЪЗКИ И ОЩЕ ВРЪЗКИ

Може би един от най-секси трендовете, на които не можем да се наситим още от миналото лято. Със сигурност остава много малко на въображението, но пък наистина е красив. Всички звезди са полудели по него!

НЕОН

Това лято може да заложите на неоново розово или лилаво - цветовете на годината. Моделите често вървят с наметки, тениски или пареота.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 14 МОДЕЛА, КОИТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРИСЪСТВАТ В ПЕРФЕКТНИЯ ЛЕТЕН ГАРДЕРОБ

ВЕЧНАТА КЛАСИКА

Не обичаме генерализацията и думата "трябва", но вярваме, че всеки трябва да има по един такъв бански - триъгълно горнище и долнище с връзки, защото понякога просто искаш да облечеш нещо изчистено и да се излегнеш на плажа. Така любимият оранжев цвят стои толкова добре, когато вече имаш тен.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA